VALIKKO
10.9.2017 17:45

Olenko ainoa?

Olenko ainoa, joka…
…kärsii ACHOO-syndroomasta, eli suomeksi sanottuna aivastelen auringolle?  Auringonvalon katsominen liian pitkään vain saa aikaan aivastuksen ja näin minulla on aina ollut. 
…on ollut sairaalassa jalasta halvaantuneen hermon takia? Mitään vaarallista ei kuitenkaan ollut kyseessä, halvaantuminen ilmeni vain vasemman jalkaterän läpsymisenä ja siten, että en pystynyt kävelemään kantapäilläni.

…omaa kiharien hiusten lisäksi kiharat kulmakarvat? Onneksi ne eivät ole aivan kikkaralla, vain loppupäästä ne kihartuvat aika paljonkin ylöspäin.

…on saanut Scandinavian Hunkseilta henkilökohtaisesti synttärilahjaksi heidän kalenterinsa? Kun täytin 11 vuotta, olin lomailemassa hotellissa. Kaksi Hunksien jäsentä oli siellä juuri silloin vetämässä karaokeiltaa ja pääsin itsekin vetämään pari kappaletta. Kun tuli ilmi, että kyseinen päivä on syntymäpäiväni, he antoivat kyseisen kalenterin minulle lahjaksi. #melkeinjulkkis
…ei ole koskaan murtanut luitaan?

…on jäänyt vähän koukkuun Candy Crush Soda Sagaan?

…laittaa ripsaria ripsien molemmille puolille aina meikatessa, jos ymmärrätte mitä tarkoitan? Tästä saa syyttää Ellin beauty hacks -postausta, josta kyseisen tavan bongasin.
…muistaa pestä meikkisiveltimensa ihan liian harvoin? Se vain jotenkin aina jää, vaikka tietää pesemättömien siveltimien olevan vaikka kuinka epähygieenisiä. 
…rakastaa valkosipulia? Lisään melkein kaikkiin ruokiinkin (valko)sipulijauhetta, joten anteeksi niille, jotka eivät kestä sen hajua! 😀

Löytyykö samaistujia? 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.