VALIKKO
16.5.2018 15:14

Oletko se sinä, kevät?

kevät1

 Alkaa uhkaavasti näyttää siltä, että keväthän se todellakin on täällä! Viime vuonna tähän aikaan oli ihan erilainen meininki; kouluun sai kävellä talvikengillä lumen yltäessä nilkkoihin asti, mutta nyt pyöräillessä tulee ihan kamalan kuuma ja varsinkin jos on kokomustissa liikenteessä. 
Mutta onhan se kevät nyt ihanaa aikaa, vaikka pienoinen kevätflunssa iski tähän suuntaan! Koivut ja nurmikko alkavat jo vihertää ja riippumatossakin voi jo kölliä kirjaa lukien. Aurinkorasvallekin on tullut jo tarvetta, vaikka ollaankin vasta toukokuun puolella menossa.

kevät2
 kevät3

 Muutenkin tämä kevät on tuntunut rullaavan hyvin oikeastaan kaiken muun kuin opiskelun osalta. Tällaisen ilman luulisi olevan oiva energiaruiske koulun suhteen, mutta minulla se on ollut ihan päinvastainen. Tekisi mieli vain olla pihalla lämmön takia ja koska tuntuu aivan kesältä, niin eihän silloin tee mieli opiskella! Pitää nyt vain yrittää tottua tähän, sillä kesällä pitää kuitenkin opiskella syksyn yo-koetta varten. Lukion toista vuotta on enää jäljellä yhden koeviikon verran ja koska näiden ilmojen pitäisi tästäkin vielä viiletä, niin eiköhän siitäkin jotenkin selvitä! 

kevät4

 Alkaako sinullakin kesäloma jo häämöttää? Tsemppiä kaikille vielä viimeiseen rutistukseen niin opiskeluiden kuin töidenkin parissa♥

Kommentit

 • Piia / La La Lilja

  Kauniita kuvia! Ei ihme, että tämä ihana lämpö vaikuttaa opiskelumotivaatioon, itsekin huomaan, että työpäivät tuntuu niin pitkiltä, kun ulkona on upea keli. Tsemppiä koeviikkoon!

   0
 • Sini

  Kiitos paljon! Hyvä, että en ole ainoa ton kaltasten fiilisten kanssa! 😀

   0
 • ELLI

  Musta tuntuu että me skipattiin tänä vuonna kevät kokonaan ja pompattiin heti talvesta kesään 😀 En kyllä valita, koska nää lämpimät kelit tosiaan on ihan parasta!<2

   0
 • Taru

  Tää helle on niin ihanaa! <3 Oonkin nyt joka päivä sanonut poikakaverille että rakastan suomen kesää! Parasta kun on lämpöä ja valoisat illat!

   0
 • Sini

  Haha, etelässä on mahtanu olla ihan eri meininki tähän pohjoiseen verrattuna! 😀 Niin todellakin ovat <3

   0
 • Sini

  Niin on! <3 Tätä kelpaa kyllä hehkuttaa!

   0
 • Lotta RC

  Voi että, täällä Salossakin on jo ihan vihreää! Kun ikkunasta katsoo, näkyy vain lehtiä ja ruohoa, aivan ihanaa <3

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.