VALIKKO
16.5.2019 19:04

Pääsin ylioppilaaksi! (vilaus ylioppilasmekosta)

Vuoden 2019 uusi ylioppilas kiittää ja kuittaa erittäin tyytyväisenä! Eilen keskiviikkona saimme kirjoitusten arvosanat ja hyvin jännittyneenä menin katsomaan, minkälaisia arvosanoja sieltä ilmestyy. M:n papereilla tulen valmistumaan lukiosta ja olen niin iloinen tästä! Lakkia ja mekkoakaan ei siis tullut turhaan tilattua ja tässä postauksessa näkyykin kuvissa jo pientä vilausta siitä, minkälainen mekko valikoitui valmistumismekokseni. Lakkia saa vielä ruuhkan takia odottaa ehkä jopa toukokuun viimeiseen viikkoon asti, joten pitää toivoa, että se olisi sopivan kokoinen.

ylioppilas2
ylioppilas3

Ensi viikon alussa minulla on ensimmäinen pääsykoe Jyväskylässä. Ensimmäiseen hakukohteeseen taustapisteet kirjoituksista eivät ehkä riitä, mutta onneksi on vielä kaksi muuta mahdollisuutta! Pitää toivoa, että näillä papereilla joku opiskelupaikka napsahtaisi syksyllä, mutta mikäli pääsen pitämään välivuoden, niin ei sekään huono vaihtoehto ole. Ensisijainen vaihtoehto on kuitenkin päästä opiskelemaan!

Lisäksi tänään minulla oli ensimmäinen ajotunti. Jännitti kyllä kovasti, sillä ajaminen ei tunnu sellaiselta omalta jutulta, jota odottaisin kovalla hingulla. Onneksi ensimmäisellä tunnilla ei lähdetty heti liikenteeseen, vaan pääsin tutustumaan auton erilaisiin toimintoihin sekä vain hieman peruuttelemaan ja ajamaan eteenpäin. Pikkuhiljaa, mutta ehkä minustakin tulee vielä tässä kesän kuluessa turvallinen kuski!

ylioppilas1

Sellaiset pienet kuulumiset tähän väliin. Valmistuitko sinä ylioppilaaksi tänä vuonna?

Luitko jo nämä: Mihin hain yhteishaussa?
Vuoden 2019 Euroviisu-suosikit
Näiden syiden takia alan lukemaan blogiasi

Kommentit

 • Venla

  Ihana tuhkimomekko!! <3 hurjasti onnea ylioppilaaksi valmistumisesta!

   0
  • Sini

   Kiitos tosi paljon Venla! ♥

    0
 • Enni

  Kovasti onnea valmistumisesta ja hyvistä arvosanoista, aloin itsekin muistella kyynel silmäkulmassa miten upea ja helpottunut fiilis oli kuin itsekin valmistuin pari vuotta sitten! ihanan näköinen mekko sulla ja innolla odotan kuvia sitten jossa näkyy se kokonaan 🙂 Toivotaan että myös opiskelupaikka aukeaa jostakin 🙂

   0
  • Sini

   Kiitos paljon! Ihana kuulla, että tää postaus herätti tunteita! Toivotaan parasta opiskelupaikan suhteen 🙂

    0
 • Annejanina

  Paljon onnea valmistumisesta! ❤️ Itsellä tuo kaikki vasta ensi vuonna edessä, mutta terveystiedosta tuli jo m, mihin olin todella tyytyväinen

   0
  • Sini

   Kiitos tosi paljon! <3 Todella hyvä arvosana toi M! Tsemppiä sulle tulevaan rutistukseen 🙂

    0
 • Sofia

  paljon onnea sulle valmistumisen johdosta 8)! mekko näyttää upealta! aivan ihanan värinen <3

   0
  • Sini

   Kiitos paljon! *.* Väri osu kyllä just eikä melkein!

    0
 • Nimetön Lotta RC

  Paljon onnea! Ihanan värinen mekko ja toivottavasti nähdään sitten paljon kuvia sen kanssa! 🙂

   0
  • Sini

   Kiitos Lotta! <3 Jospa saisin otettua julkaisukelpoisia kuvia sen kanssa!

    0
 • Nimetön Erja

  Toi mekko näyttää jo nyt lupaavalta <3 Ja hyvin sulla on kirjoitukset menneet, onneksi olkoon! Mitä autokouluun tulee, kyllä sä sen handlaat 🙂 Ihanaakin ihanampi autokoulunope kyllä opettaa sulle liikenteen salat!

   0
  • Sini

   Kiitos tuhannesti Erja! <3 Toivotaan, että noi autoilun salat aukeaa mullekin 😀 Huomenna toiselle ajotunnille!

    0
 • Severi Suominen

  Oho, tämä on kokonaan jäänyt minulta huomaamatta.. 😀 Mutta joka tapauksessa onnea valmistumisen johdosta ja upea mekko!

   0
  • Sini

   Parempi myöhään kuin ei milloinkaan! 😀 Uusia postauksia en olekaan nyt kerinnyt kirjoitella alkuviikon pääsykokeen sekä töiden takia. No, ei siitä stressiä kannata ottaa! Tosi paljon kiitoksia onnitteluista! 🙂

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.