VALIKKO
5.6.2017 07:00

Päättärit 2017

Moi!
Nyt vietetään jo kesäloman toista päivää (virallisesti ensimmäistä). Oma kesälomani alkoi kuitenkin jo perjantaina, sillä silloin ei ollut koetta. Lauantaina oli vielä ylioppilaiden lakitusjuhla, jonne pääsin lukemaan runon uusille ylioppilaille. Kuvissa näette asuni juhlaan. Paljon onnea minunkin puolestani kaikille valmistuneille ja peruskoulunsa päättäneille! 
Lähdimme juhlistamaan kavereiden kanssa ensimmäisen lukiovuoden loppumista rannalle. Sää ei todellakaan ollut mitä parhain. Matkalla rannalle alkoi kauhea raekuuro ja oli kauhea tuuli, mutta välillä myös kuitenkin pilkisti aurinko. Ilta sujui mukavasti lasten omenashampanjan kera, vaikka lähdimmekin takaisin asunnolle jo puoli kymmenen aikoihin. 
 Sunnuntaina saikin nukkua oikein pitkään, jopa puoli kymmeneen asti. Oli aivan ihanaa nauttia tylsyydestä ja ajatella, että koko kesänä ei tarvitse stressata koulujuttuja! Päivä kuluikin tehden ihan normaaleja asioita: näin kavereita, kävin lenkillä, luin kirjaa ja katselin videoita. Illalla tein vielä ruoaksi avokadopastaa ja ah, se on vain niin hyvää!
Tällaisissa tunnelmissa minun päättärini ja kesäloman ensimmäinen päivä menivät. Miten sinun lomasi on alkanut?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.