VALIKKO
17.1.2017 16:57

Päivän asu

Moi!

Onneksi päivä alkaa jo pikkuhiljaa pidentyä, niin ei tarvitse ihan pimmeissään kävellä koululta asunnolle. Tämän kunniaksi värväsin kämppikseni ottamaan pari asukuvaa parvekkeella. Toivottavasti mahdolliset ohikulkijat eivät saaneet kauheasti päänvaivaa, mitä siellä ylhäällä oikein tapahtuukaan.

Huh, minulla pitää kyllä kauheasti harjoitella kameran edessä olemista. On tosi vaikeaa rentoutua toisen ottaessa kuvia, kun ei itsellä ole mitään varmuutta, miltä näyttää. Selfieiden ottaminen on niin paljon helpompaa kun voi juuri ennen kuvanottoa tarkistaa näytöltä ilmeen ja taustan.

Päälläni oleva ohut bomber-takki on Gina tricotista. Sain sen itselleni juuri ennen lukion alkua, joten se oli vähän kuin kesälomanläksiäislahja. Takin laatu ei oikein päätä huimaa, sillä esimerkiksi vetoketjusta ja hihansuista roikkuu irtonaisia lankoja. Niitä saa olla vähän väliä leikkaamassa pois ja silti niitä aina vain ilmestyy uusia. Pidän kuitenkin hyvin paljon, miltä se näyttää päällä, joten siihen verrattuna langat ovat kyllä ihan pikkuhaitta. En ole uskaltanut vielä tunkea takkia pyykinpesukoneeseen sen ohuuden takia, mutta ensikerralla pyykkiä pestessäni aion tehdä sen pilaantumisenkin uhalla. Pitää varmaan raportoida tännekin, mitä takille loppujen lopuksi käy.

Ja loppuun vielä tämmöinen nauruhepulikuva… Onhan se ihan hyvä että välillä naurattaa.

Onko sinulla tapana ostaa itsellesi ”kesälomanläksiäislahjoja” juuri ennen koulun alkua?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.