VALIKKO
29.7.2017 08:22

Pientä tyylikokeilua

 Moi!
Pääsin viimeinkin pukemaan päälleni tämän Oulun Fiorellashopista ostamani paidan. Tämä on kyllä juuri niin mukava paita päällä kuin miltä se näyttääkin. Ei purista mistään ja pienten reikien ansiosta se hengittää, joten ei ainakaan tule kuuma!

Olen kyllä aika varma siitä, että tämä paita pääsee ensimmäisenä koulupäivänä käyttöön. Onko kukaan muu alkanut jo suunnittelemaan asuja koulua varten? 

Kuten taisin jo ostospostauksessa mainita, tämä paita on hyvin erilainen kuin tyylini yleensä. Mitään tämän tapaista ei ole ennen löytynyt vaatekaapista. Erilaisten vaatteiden ja tyylien kokeileminenhan kuitenkin piristää mieltä! Muistan, kun ala-asteella minulla oli yhden päivän ajan kova halu kokeilla rock-tyyliä. Menin sitten kouluun hakaneulat farkuissa ja pääkallopaita ja -panta päällä ja olin niin ”cool”. Ei ole tuon päivän jälkeen minun päälläni nähty hakaneuloja farkuissa, mutta parempihan se oli kokeilla sellaistakin!

Mitä pidät asusta ja eritoten paidasta? Löytyykö sinulta vaatekaapista vaatteita, joita et jossain vaiheessa kuvitellutkaan ostavasi?

Ps. Olette varmaan huomanneet minun tehneen Sanasokkelossa-blogin kanssa joka kuukausi yhden yhteistyöpostauksen. Nyt Erja on kuitenkin päätynyt siihen tulokseen, että hän lopettaa bloggaamisen ainakin joksikin aikaa. Nyt näitä yhteistyössä tehtyjä postauksia ei luonnollisesti tulla enää näkemään. Paljon kiitoksia Erjalle yhdessä suunnitelluista postauksista♥ Alta näet postaukset, jotka on tehty yhteistyössä:

Mikä tekee minut onnelliseksi? Minkälainen tyylini on? Tarina blogin nimen takaa. Tämän hetken kuunnelluimmat #2. Minun murteeni. Lempipaikkani.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.