VALIKKO
26.10.2017 11:09

Puhelin aina mukana

Moni muukin voi varmasti samaistua siihen, että puhelin kulkee nykyään joka paikkaan mukana. Aina kun keskustelussa tulee hiljainen hetki, puhelin on käden ulottuvilla ja heti voi puhua muille ihmisille. Pahimmillaan puhelinta räplää silloinkin, kun toinen puhuu sinulle. Kyllä, myönnän syyllistyväni tähän itsekin. Vaikka toisen kuunteleminen sujuisikin helposti vaikka samalla Instagramia selaten, ei puhujasta tunnu siltä, että olisit täysin keskittynyt keskusteluun.

Puhelin on myös mukana silloinkin kun viettää aikaa luonnossa. Luonnon rauhassahan voi vallan mainiosti ottaa hetken aikaa somelle, kun kukaan ei ole häiritsemässä. Mutta eikö silloin voisi ottaa itsellekin hetken omaa aikaa? Luonnossa vietetty aika virkistää varmasti paremmin, kun sen on oikeasti viettänyt ihan vain itsensä kanssa.

Puhelimessa on kuitenkin myös paljon hyvää. Sen avulla voi helposti laittaa kavereille viestiä, seurata julkisuudenhenkilöitä ja hoitaa vaikka työasioita. Puhelin ei ole pelkästään paha asia, kunhan sitä vain käyttää oikein. Ihan sama juttu on muidenkin esineiden kanssa: myös vaikkapa kamerasta voi tulla samanlainen häiriötekijä kuin puhelimesta, jos siitä ei osaa päästää irti tietyissä tilanteissa.

Vaikka et joka hetki olisi puhelimen ääressä valmiina vastaamaan viesteihin, ei maailma siihen kaadu. Näet vain maailman omin silmin etkä puhelimen ruudulta.

Kuinka tärkeä osa sinun elämääsi puhelin on?

Ps. Mut löytää somessa myös täältä: ig sintsuu_  ja peut_etreblogi, sc siniv00 (nollanolla), we♥it Siniv_

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.