VALIKKO
5.4.2017 06:24

Q&A – vastauksia

Moi!
Vajaa kuukausi sitten pyysin teitä kysymään kysymyksiä Q&A-postausta varten ja kysymyksiä tulikin paljon enemmän kuin etukäteen arvasinkaan. Vastaan niin moneen kysymykseen, kuin yhteen postaukseen mahtuu. Kiitos jokaiselle kysymyksiä lähettäneelle!

Lempieläin? Voitko perustella miksi juuri se on lempieläimesi?
Lempieläimeni on koko elämäni ajan ollut hevonen. Ne ovat vain niin upeita ja kauniita eläimiä. 

Joku ”paha/huono” tapasi?

Kynsinauhojen repiminen on kyllä tosi paha tapa. Laastareita pitäisi koko ajan olla matkassa mukana, sillä ikinä ei tiedä, milloin tulee tylsä hetki, jonka aikana voi repiä sormia.


Katsotko vlogeja?

Kyllä, joka päivä! Lemppareitani ovat mansikkka, mmiisas, Uino Aino ja Mandimai.


Onko sinulla lempinimiä?

 Sinistä ei saa kauheasti väännettyä lempinimiä mutta pari on vielä silloin tällöin käytössä: Ninnukka ja Sinttura.

Millaisia ystäviä omaat?

Kaikki heistä nauravat tosi paljon ja tykkäävät jutella syvällisiä aina välillä. Vaikka meillä ei loppujen lopuksi ehkä ole niin kauheasti yhteistä, juttua löytyy silti aina ja heiltä saa uusia näkökulmia elämään. Me kaikki olemme lukiossa, joten se on kyllä yksi suuri yhdistävä tekijä. Lukion stressistä selviytyy varmasti ystävien kanssa. Tyttöjen illat ovat parhaita, sillä niissä tulee juteltua milloin mistäkin ja herkuteltua oikein olan takaa.  

 Amis vs lukio?

Oma vastaukseni tähän kysymykseen on tottakai lukio. Ammattikoulu olisi varmasti ollut hyvä vaihtoehto, jos unelma-ammattiaan olisi voinut mennä opiskelemaan suoraan sinne. Itse kuitenkin halusin lukiosta saatavaa yleissivistystä toimittajan ammattia silmälläpitäen. Yliopistokin olisi tähtäimessä tulevaisuudessa.

 Mitä ilman voisit ihan hyvin elää? Entä mitä ilman et?

On kyllä monta asiaa, joita ilman voisin elää. Sanotaan nyt vaikka telkkari, ohjelmia voi katsoa koneeltakin. Ilman läheisiä ihmisiä en voisi elää. Vaikka viihdynkin aika paljon yksin, tarvitsen silti läheisiä ympärilleni, niin kuin varmasti moni muukin ihminen.


Siinä oli nyt vastauksia osaan saamistani kysymyksistä. Mitä itse pidät Q&A-postauksista?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.