VALIKKO
15.7.2017 07:18

Shoppailua

Moi!
Pääsin torstaina shoppailemaan pitkästä aikaa ja kohteena oli Oulun Valkea kaverin kanssa. Sieltä tuli ostettua suurin osa tämän postauksen ostoksista, paitsi kaksi ensimmäistä ostin viikko sitten Kuusamosta. 
Nivean kosteusvoiteen otin sen halvan hinnan ja yksinkertaisuuden takia. En jaksanut ruveta lukemaan eri kosteusvoiteiden kyljistä, minkälaiselle iholle ne sopivat, joten nappasin vain tämän mukaan. 
Lumenen mattameikkivoide on lempimeikkivoiteeni. Edellinen alkaa uhkaavasti loppua, joten oli aika hankkia uusi. 
Loput ovatkin sitten Oulusta ostettuja juttuja:

Oral-B:n sähköhammasharjan ostin, koska normaalit hammasharjat ovat alkaneet repiä ikeniäni verille. En sitten tiedä, painanko harjalla jostain syystä enemmän, mutta parin käyttökerran jälkeen tämä on osoittautunut tosi hyväksi! Hampaat tuntuvat paljon puhtaammilta kuin normaalilla harjalla pestynä.

Silmämeikinpoistoainetta ja dödöä tarvitsee tuskin selitellä? Molemmat olivat Sokoksella alessa, joten ostin ne nyt sieltä.

Oulun reissulla ostin ensimmäisen tuotteeni Fiorellashopista. Oulun Fiorellan alakerta on varsinainen aarreaitta, koska siellä on paljon aletuotteita. Tämä kyseinen paita löytyi myös sieltä ja tämä on kyllä aivan ihana ja rento. Hieman erilaista vaatetta myös minun tyyliini, tällaista ei ennen ole vaatekaapissani ollutkaan. Minulla on jo mielessäni visio, mitä asusteita yhdistän tämän kanssa, en malta odottaa!

Tämä Cubuksen paita taas on enemmän minun tyyliäni. Se on niin pehmeä ja ihana. Varmasti tämä pääsee päälleni aina silloin, kun vaatekriisi iskee!

Viimeinen ja taatusti lemppariostokseni löytyi Mick’sistä, josta en etukäteen ajatellut löytäväni mitään. Siellä oli kuitenkin huimat alennukset ja tähän ihastuin heti sovitettuani sitä. Kokeilin myös samassa kaupassa ollutta punaruskeaa bombertakkia ja siinä kävikin niin, että minä ja kaverini molemmat ihastuimme siihen. Hetken miettimisen jälkeen päädyimme siihen tulokseen, että kaverini ostaa sen takin, koska minä olin jo ostamassa tämän. Onneksi siitäkin selvittiin!

Valkea oli kyllä jälleen tosi viihtyisä ja valoisa paikka. Kävimme myös elämämme ensimmäistä kertaa syömässä Friends & Brgrsissa ja odotukset olivat kyllä kovat. Ruoka oli kyllä hyvää, mutta ei niin tajunnanräjäyttävää kuin etukäteen odotin. Ranskalaiset olivat kyllä tosi rapeita ja maukkaita!

Mitäs pidit ostoksista? Oletko sinä päässyt viimeaikoina shoppailemaan? 

Ps. Tänään blogi täyttää tasan puoli vuotta. Puoleen vuoteen on mahtunut 80 postausta, 83 lukijaa ja vielä enemmän kommentteja sekä uusia kokemuksia. Kiitos kaikille, jotka olette olleet mukana <3

Pps. Blogin oma instatili @peut_etreblogi .

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.