VALIKKO
5.5.2017 06:00

Skamia ja valoa

Moi!
Pitkästä aikaa kirjoittelen tällaista kuulumishöpöttelypostausta. Blogin vanha ulkoasu alkoi näyttää harmaine sävyineen mielestäni liian talviselta, joten muokkasin ulkoasusta tällaisen vaaleanpunaisen räjähdyksen. Saa nähdä, kuinka kauan jaksan pitää yllä näin vaaleanpunaista ja tyttömäistä lopputulosta mutta ainakin vielä tuo värimaailma näyttää silmääni oikein kivalta. Mikä on sinun mielipiteesi näin tyttömäisestä ulkoasusta?
 Puhelimella katsottaessa värit ovat kuitenkin jostain kumman syystä vääristyneet. Banneri näyttää aivan kirkkaan pinkiltä ja tekstien pohja ei ole vaaleanpunainen vaan ehkä vähän oranssiin vivahtava. 
Tässä vielä havainnollistava kuva värien vääristymisestä…

Jos tiedät, mistä tämä vääristymä johtuu ja miten sen saa korjattua, niin kerro ihmeessä! Harmittaa tuo, sillä puhelimella katsottuna blogi on aivan erilainen kuin koneella.

Kevään tulon huomaa myös päivän pitenemisessä. Nämä kuvat on otettu illalla hieman kymmenen jälkeen ja silti on noin valoisaa! Aivan äskettäin jo kahdeksalta oli pilkkopimeää ja nyt voi käydä vaikka kuinka myöhään pihalla ilman valojen sytyttämistä.

Skamin neljättä tuotantokautta on tullut myös katseltua innokkaasti. Uuden jakson odottaminen on aina pitkästyttävää, sillä niitä ilmestyy vain yksi joka lauantai. Tätä kautta on ollut mielenkiintoista seurata, sillä muslimeja ei paljoa tv-sarjoissa näy. Toisaalta jaksoissa ei enää mennä yhtä nopeasti tapahtumissa eteenpäin kuin ennen, vaan paikoillaan junnataan enemmän ja se on vähän tylsää. Saa nähdä, mihin tämä kausi oikein menee!

Skamista päästään sopivana aasinsiltana Euroviisuihin. Niitä on kyllä tullut hehkutettua muille ja kaverille olenkin kuunteluttanut monia biisejä tämän vuoden viisuista. Ai että, en malta odottaa semifinaalien alkua! Onneksi lauantaina 6.5. näkyy esikatselumaraton, niin saa jo vähän vastinetta tälle viisuhuumalle.

Ja vielä lopuksi hieman kouluun. Kevään viimeinen jakso on alkanut ja nyt tuntuu olevan ennätyksellisen paljon kurssitöitä. Äidinkielen, englannin ja biologian työt olen jo tehnyt valmiiksi ja palauttanut alta pois ja seuraavaksi työn alla on psykologian työ. Aika sen kun hupenee koko ajan, että kiirehän tässä alkaa tulla!

Oletko sinäkin katsonut Skamia? Mikä on mielipiteesi uusimmasta kaudesta? Entä lempparibiisisi Euroviisuissa? Hyvää viikonloppua!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.