VALIKKO
7.12.2017 20:05

Tämän hetken kuunnelluimmat #5

Tämmösiä kappaleita tällä kertaa. Listalta löytyy sekä tunnettuja että ei niin tunnettuja kappaleita. Melkein jokainen Noah Cyrusin kappale on mieleeni ja yhtenä syynä siihen saattaa olla se, että olemme samanikäisiä. On jännä ajatella, kuinka erilaisissa asemissa minä ja Noah olemme meidän elämissämme.

 Ala-asteella kuuntelin paljon muun muassa koreapoppia ja innostuin uudestaan SHINeen Lucifer-biisistä. Siinä on tosi hyvä meno ja tarttuva kertosäe, suosittelen! Pete Parkkosen biisi päätyi soittolistalle, koska lokakuun alussa hän oli täällä kotipaikkakunnallani esiintymässä. Tuo kappale jäi keikalta tosi hyvin mieleeni ja sitä onkin tullut paljon kuunneltua keikan jälkeen. Keikasta voit lukea lisää täältä.

Mokomalta en edes tiedä muita kappaleita kuin tämän Punamultaa-nimisen, mutta siihen tutustuin musiikintunnilla. Sekin jäi kuuntelemisen jälkeen pyörimään mieleeni ja lopulta sekin löysi paikkansa soittolistalleni!

Lempparini näistä ovat ehdottomasti All Falls Down sekä Idolsin voittajan Anniinan Syvään Päähän. Suosittelen, kuten kaikkia muitakin biisejä!

Löytykö tuttuja biisejä tai uutta kuunneltavaa?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.