VALIKKO
24.5.2018 14:11

Tämän hetken kuunnelluimmat #7

Viimeisimmästä tämän hetken kuunnelluimmat -postauksesta on aikaa jo yli kolme kuukautta, joten onkin jo aika purkaa soittolistani uusimpia jäseniä tännekin! Koska toukokuu oli perinteisesti Euroviisukuukausi, on lista aika täynnä sieltä bongattuja biisejä. Ja vaikka Suomi pärjäsikin tänä vuonna aika kehnosti näin suoraan sanottuna, niin onhan tuo Monsters hyvä biisi sentään! 
Ida Paulia & Kalle Lindrothia en ollut kauheasti kuunnellut, kunnes jostain vain mieleeni tupsahti, että pitäisikö kuunnella heiltä pari biisiä. Hakuammuntaa ja Parvekkeella kolahtivat heti, joten ne päätyivät täyttämään soittolistaani ensikuulemalta. 
Listalta löytyy myös pari vanhempaakin biisiä, kuten One Last Time ja Zombie. Joskus on hyvä nautiskella pienestä nostalgiasta ja nyt se on tapahtunut näiden biisien avulla!
Löytyikö tuttuja kappaleita? Mitä sinä olet kuunnellut paljon viime aikoina?

Kommentit

 • Ella

  Zombiesta tulee aina niin vahvat muistot yläasteaikoihin, laulettiin sitä aina musiikintunnilla 😀 Ariana Grande on ihana ❤️

   0
 • Sini

  Ihanaa, että sulla tulee siitä kans muistoja! Arianalla on kyllä tosi hyviä biisejä 🙂

   0
 • Elina Kettinen

  Itse olen kuunnellut tosi paljon juuri noita samoja biisejä, hassua miten jollain on niin samanlainen musiikkimaku. 🙂

   0
 • Sofia

  Kivoja biisejä! Mä en ollut ikinä aiemmin kuunnellut kokonaan yhtäkään Ida Paulin ja Kalle Lindrothin kappaletta kunnes sain tietää, että ne tulee kesällä Provinssiin ja sitten oli pakko kuunnella pari kappaletta 😀 Hakuammuntaa on tällä hetkellä yks mun lemppareista ♥

   0
 • Sini

  Haha, sepäs sattuikin sopivasti! 😀

   0
 • Sini

  Hakuammuntaa on kyllä tosi hyvä! Onneksi löysit heidät noiden festarien kautta 😀

   0
 • Erja Kemppainen

  Ihan mahtavia biisejä <3 Varsinkin Ida paul ja Kalle Lindroth ovat olleet mulle kestorakkautta jo ties kuinka kauan! Hakaniemeltäkään ei ole yhtään huonoa biisiä 🙂 Tässä tuli myös muutamia uusia, ihan ennenkuulumattomia, jotka on kyllä pakko laittaa testiin!

   0
 • Sini

  Ihana kuulla et tykkäät!♥ Mahtavaa et löyty kans uutta kuunneltavaa!

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.