VALIKKO
17.9.2018 15:33

Testissä Garnierin silmänalusnaamio

Bongasin Tokmannilta Garnierilta kaksi uutta silmänalusnaamiota, joista toinen tarkoitettu tummien silmänalusten häivyttämiseen ja toinen juonteiden. Itse ostin testiin tummia silmänalusia häivyttävän version, koska yleensä minulla on aika tummat silmänaluset. 

garniersilmänaamio1 

Tämä versio silmänalusnaamiosta sisältää appelsiinimehua sekä hyaluronihappoa. Sen luvataan antavan virkistyneen, raikkaan ja pirteän näköisen silmänalusihon. Sen myös sanotaan laskevan ihon lämpötilaa neljä astetta.

garniersilmänaamio2 

Ennen käyttöä annoin naamion olla jonkun aikaa jääkaapissa, mistä tuli vieläkin viileämpi olo silmänalusiholle. Naamiot oli helppo asettaa ja ne pysyivät hyvin paikallaan, mutta ne olivat turhan pitkiä. Naamio jatkui silmän alta pitkälle ohimoon asti, mistä ei nyt juuri silmänalusille ole kovin paljon hyötyä. Näitä oli kuitenkin hyvin miellyttävä pitää naamalla viileytensä takia!
garniersilmänaamio3

Tässä on kuva silmistäni ennen naamionlaittoa, mutta kuten näkyy, niin juuri tuolloin silmänaluseni eivät olleet kovin tummat. Siitä ei siis tule todellista arviota, mutta kannattaa kyllä tummien silmänalusten omaavaan kokeilla ihan mielenkiinnosta, toimiiko naamio luvatulla tavalla. Seuraavassa kuvassa näette vielä lopputuloksen naamion jälkeen.

garniersilmänaamio4

 Kuten jo sanoinkin, tummuudessa ei näy mitään kamalaa eroa. Silmät olivat kuitenkin hyvin virkistyneet ja voin kuvitella, miten ihanalta nämä tuntuisivat aamulla! Mutta jos nämä eivät auta tummiin silmänalusiin, niin ehkä itse sitten luokittelisin tuotteen enemmänkin turhaksi tai ainakin silloin tällöin käytettäväksi luksustuotteeksi, en jokapäiväiseen käyttöön. 
 Oletko sinä kokeillut silmänalusnaamioita?

Kommentit

 • Sini

  Haha, ainakin niitä on sitten saatavilla kun tulee tarvis! Jep, nämä olivat varmasti kyllä todellinen kosteuspommi *.* Hinnalla ei oo kyllä näitä naamioita pilattu, joten kertaostoksena menee kyllä hyvin 🙂

   0
 • ELLI

  Mä en ookkaan koskaan testannut silmänympärysnaamioita! Kuulostaa kivalta pikkuluksukselta ja on varmasti ihanan virkistävä, vaikkeivat ne tummuutta poistaisikaan 🙂

   0
 • Sini

  Näiden Garnierin naamioiden avulla on kyllä helppo kokeilla silmänalusnaamioita just niiden halvan hinnan takia!

   0
 • Lotta RC

  Täytyypä pistää testiin, vaikuttaa mielenkiintoiselta! Kuinka kauan pidit noita paikoillaan ja tarviiko iho pestä sen jälkeen?

   0
 • Sini

  Kannattaa kokeilla! Ohjeessa luki muistaakseni kymmenisen minuuttia ja sen ajan pidin niitä silmien alla. Itse en pessyt ihoa, vaan seerumit kyllä imeytyivät ihoon!

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.