VALIKKO
11.1.2018 08:17

Testissä L’orealin hoitoneste ja Maybeautyn kasvonaamio

lorealhoitoneste1

lorealhoitoneste2

 L’oreal Paris Hydra Genius -hoitoneste

Tämä hoitoneste oli kiinnostanut minua jo pitkään ja sitten päätinkin ostaa sen itselleni joululahjaksi. Aika montakin kertaa tätä on siis tässä välissä tullut käytettyä. Ostaessani tätä en tiennyt, että näitä on jokaiselle ihotyypille oma versionsa, joten minulle sattui nyt kuivalle ja herkälle iholle suunnattu pullo. Sekaiholle tarkoitettu olisi voinut olla omalle iholleni parempi, mutta tällä mennään!

Neste levittyy hyvin iholle ja yhdestä pumppauksesta riittää helposti koko kasvoille. Se imeytyy nopeasti ja jättää ihon tosi pehmeäksi eikä tahmeaksi. Aluksi kokeilin käyttää tätä ilman kosteusvoidetta ja niinkin tämä toimii tosi hyvin, mutta kosteusvoiteesta saa vielä ekstrakosteutusta ja tämä onkin luultavasti tarkoitettu käytettäväksi kosteusvoiteen alla. Meikin levityksessä en hoitonesteen käytön jälkeen huomannut huomattavaa eroa, mutta lopputulos näyttää paljon siistimmältä ja nätimmältä, kun iho on ensin kunnolla kosteutettu.

Omien kokemusten pohjalta voisin siis lämpimästi suositella tätä tuotetta varsinkin näin talvisaikaan!

maybeautyfacemask1
maybeautyfacemask2

 Maybeauty The Incredible face mask -revittävä kasvonaamio

Kuten kuvista huomaakin, kerkesin jo käyttää tätä ennen kuvien ottoa. Ensimmäisellä käyttökerralla naamio hieman kirveli iholla levittämisen jälkeen. 30 minuutin jälkeen se oli kokonaan kuivunut, mutta repiminen oli aluksi vaikeaa, koska en saanut sitä irti reunoilta. Lopulta se lähtikin oikein helposti pois eikä edes ollut niin tiukasti kiinni, kuin etukäteen ajattelin. Naamioon ei ollut jäänyt kinni kovin paljoa epäpuhtauksia. Ihoni punoitti aika paljon repimisen jälkeen, mutta sitä ei kestänyt kovin kauaa. Se myös tuntui pehmeämmältä. Ensmmäinen käyttökerta ei kuitenkaan vakuuttanut minua.

Koska levitin naamiota vain T-alueelle, siitä riitti myös toiselle käyttökerralle. Toisella kerralla naamio ei enää kirvellyt eikä iho näyttänyt punoittavankaan niin paljoa. Epäpuhtauksia lähti irti paljon enemmän varsinkin leuasta. Naamio otti myös öljyisyyttä pois kuten lupasi ja T-alue näyttkin mattaiselta.

Toinen kerta vakuutti minut paljon paremmin tästä naamiosta. En ehkä kuitenkaan tule hankkimaan tätä lisää, koska sitä pitäisi tilata netistä eikä se kuitenkaan ollut ihan niin tehokasta ainetta kuin olisin toivonut. Tätä oli kuitenkin kiinnostava testata!

Oletko kokeillut näitä tuotteita? Mitä pidit? 

Kommentit

 • Aada.R

  Kiva kun jaoit ajatuksiasi näistä tuotteista! Mun on tehnyt mieli kokeilla ihan toooooosi pitkään tuota Maybeautyn naamiota, mutten ole vielä saanut aikaiseksi tilata sitä. Ehkäpä mäkin saan sen vielä joskus testiin! 😀

   0
 • Sini

  Kiitos! Jospa tuo tuote osuis sullekkin jossain vaiheessa vastaan 🙂

   0
 • Anonyymi

  Ihanat kuvat sulla! Maybeauytua kokeilin vuosi sitten ja odotukset oli todella korkealla kaiken hehkutuksen suhteen. Uskon omien kasvojen olleen liian kuivat, kun ei lähtenyt yhtikäs mitään -tosin nivean mustapäälapuilla saan aina nenästä pois epäpuhtauksia. Puolisolleni laitoin kanssa tuota Fae Maskia, koska Nivea oli toiminut hänelläkin niin hyvin, mutta ei siltikään lähtenyt mitään irti. Ei ollut sen repimis tuskan arvoinen tuote 😀 Toisilla näyttää toimivan ja toisilla ei, mutta kokeilemallahan se selviää! Onneksi ei ollut pahanhintaisia 🙂

   0
 • Sini

  Kiitos paljon! Tätä tuotetta on hehkutettu kyllä ihan sikana. Mulla se repiminen ei oikeastaan sattunut, mutta harmitti kyllä, että ekalla kerralla ei oikestaan mitään lähtenyt. Onneksi toisella lähti edes vähän, niin ei mennyt ihan turhaan! Noita Nivean lappuja pitäs testata joskus 🙂

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.