VALIKKO
24.12.2019 07:59

Tiedotusasiaa blogin jatkosta sekä joulun toivotukset

Aivan ihanaa joulua jokaiselle heti ensi alkuun! Muistakaa nauttia tunnelmasta, tuoksuista, hyvästä ruuasta sekä läheisyydestä! Tätä juhlaa on taas odotettu niin kauan ja viimeinkin se on täällä.

Ennen joulurientoihin rientämistä jaan kanssanne vähän haikeamman uutisen: viime viikolla sain aivan yllättäen tietää, että tämä Stoorin blogiportaali lopettaa toimintansa, mikä tarkoittaa sitä, että blogi pitää siirtää jonnekin muualle. Tieto tuli aivan ilman ennakkovaroituksia, joten joitain ongelmia esimerkiksi kuvien siirron kanssa tulee olemaan. Nyt blogi jää siis joulutauolle sekä odottelemaan, että saan tämän siirrettyä jonnekin muualle. Toivotaan parasta, että kaikki postaukset tämän Stoori-vuoteni ajalta selviäisivät ongelmitta mukaan, koska olisi tosi harmi menettää ne kaikki. Olen menossa luultavasti takaisin Bloggeriin vanhan osoitteeni alle, mutta tulen ilmoittamaan asiasta tarkemmin täällä, kunhan tiedän enemmän.

Mutta sen pidemmittä puheitta, nyt vain nauttimaan joulusta! Nähdään taas <3

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.