VALIKKO
28.6.2017 09:00

Tiistai 27.6.2017

klo 10.30. Unirytmi alkaa olla nyt aikalailla pilalla. Ensimmäistä kertaa tällä lomalla nukuin näin pitkään! Heräämisen jälkeen pesin hampaat ja rupesin syömään aamupalaa.

klo 10.59. Aamupalan jälkeen selasin someja ja luin kuvassa olevaa kirjaa. Tosi hyvä kirja kyseessä, mutta siitä lisää kuukauden luetuissa kirjoissa.

klo 11.44. Lähdin käymään lenkillä.

klo 12.15. Lenkin jälkeen tuli tottakai nälkä, joten söin hieman välipalaa. Välipalan jälkeen luin taas kirjaa ja katsoin Youtubea.

klo 13.07. Venyttelin hieman ja kuuntelin samalla Spotifysta musiikkia.

klo 13.31. Koska Skam loppui, piti ruveta katsomaan sen vanhoja kausia. Skam on kyllä mahtava sarja ja viimeinen jakso oli niin ihana. Sen hahmoja tulee kyllä ikävä, vaikka he eivät oikeita olekaan.

klo 14.23. Aloin tekemään ruokaa eli kanaa ja riisiä. Ruoan jälkeen katsoin lisää Skamia ja tutkin kansalaisopiston syksyllä alkavia liikuntakursseja. En ole koskaan käynyt niillä, mutta haluaisin jotain muutakin tekemistä koulun jälkeen kuin vain itse koulua tai asunnolla oleskelua.

klo 16.33. Lähdin käymään pyöräilemässä ja tietenkin koko ajan satoi vettä. Heti kun tulin takaisin kotiin, aurinko alkoi paistamaan. No, mitäpä en odottanut sateen loppumista…

klo 17.12. Aloittelin tätä postausta ja luin muiden blogeja.

klo 19.01. Söin iltapalaksi tomaattimunakasleipiä. Loppuilta ja -yö kuluikin sitten katsellen videoita ja Skamia. 
Piditkö my day -postauksesta? Ovatko sinunkin lompäiväsi yhtä tylsiä? Muista nauttia tylsyydestä ja laiskottelusta, kyllä rehkiä ehtii silloinkin kun on koulua!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.