VALIKKO
1.2.2017 07:15

Unelmani

Moi ja hyvää helmikuuta kaikille!

Uskoisin, että meillä jokaisella on edes yksi unelma. Unelma voi olla asuminen ulkomailla, marsun hankkiminen tai viherkasvin hengissä pito. Jokainen unelma on yhtä arvokas, sillä ne luovat katseen tulevaisuuteen vaikeinakin aikoina. Saavuttaakseen unelmansa jaksaa paiskia töitä, vaikka joskus ei vain yksinkertaisesti jaksaisi tai olisi kiinnostusta mihinkään. Tässä postauksessa kerron, mistä minä unelmoin.

-Täysi-ikäisenä haluan matkustella mahdollisimman paljon. Tällä hetkellä en ole ikinä käynyt missään muualla kuin Haaparannassa ja silloinkin olin niin pieni etten koko reissusta paljoa muista. Pariisi, Lontoo, Teneriffa, Tukholma ja Kööpenhamina ovat sellaisia paikkoja, joissa käymistä odotan kaikista eniten.

-Lukion jälkeen haluaisin opiskella journalistiikkaa ja viestintää jossain yliopistossa. Tähän liittyykin seuraava unelmani.

-Haluan työskennellä jossain mukavassa lehdessä toimittajana. Olisi myös mahtavaa päästä kokeilemaan radiotoimittajana oloa, eihän sitä tiedä vaikka se olisi kirjoittamisen ohella minun juttuni.

 -En halua asua kaupungissa koko elämääni. Unelmakotini sijaitsee maalla, juuri sopivan lähellä mutta silti tarpeeksi kaukana ihmisten hyörinästä. Olisi ihanaa löytää myös joku ihana, jonka kanssa jakaa elämä.

-Unelma, jonka en koskaan usko toteutuvan, on kirjan kirjoittaminen. En ymmärrä, miten kirjailijat saavat tuotettua niin paljon tekstiä, että siitä tulee kokonainen kirja. Itsellä tekstit yleensä tyssäävät novellikokoisiksi.

-Haluan kokeilla laitesukellusta turkoosinsinisessä vedessä jollakin upealla koralliriutalla pienten nemojen seassa. Sukeltaminen on vain niin paljon kivempaa kuin uiminen!

-Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, laskuvarjohyppy lentokoneesta. Tästä olen haaveillut vaikka kuinka kauan. Vaikka en yleensä olekaan kovin hurjapää, enkä hyppäisi benjihyppyä mistään hinnasta, tähän voisin ryhtyä. Toivottavasti saankin sen joskus toteutettua, olisi niin upea päästä kokeilemaan hetken ajan, miltä lentäminen tuntuu!

Mistä asioista sinä unelmoit?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.