VALIKKO
15.1.2017 14:23

Uusi alku

Moi!

Muistan vielä näin yli vuodenkin jälkeen, kuinka vaikeaa jokaisen uuden tekstin aloittaminen on. Jokainen lause ja sana tuntuu tyhmältä eikä se vain ikinä onnistu. On vain paljon helpompi pysytellä hiljaa, mutta välillä on hyvä rikkoa oma mukavuusalueensa ja antaa tekstin virrata.

Kuten ensimmäisestä lauseesta huomaakin, olen siis ennenkin kirjoittanut blogia nimellä My photos of this big world. Jos nyt ei kumminkaan puhuta siitä, juuri äskettäin niitä tekstejä lukiessani koin erittäin suurta myötähäpeää neljä vuotta nuorempaa itseäni kohtaan.

Tässä vaiheessa alkaa jo tuntuä siltä, että tekstiä vain rupeaa virtaamaan. Olenkin unohtanut, kuinka hyvältä tämä voi tuntua. Yli vuoden olen kirjoittanut vain äikän tunnilla annettuja aineita, muutoin vapaa-ajalla olen lukenut vain muiden kirjoittamia ajatuksia. Toivon, että tämä tunne ei katoa.

Tässä vaiheessa joku saattaa hyvinkin ihmetellä, kuka ihminen täällä ruudun takana oikein kirjoittelee. Tähän väliin sopisi varmaankin muutama harkittu fakta itsestäni.

1. Olen 16-vuotias tyttö Kainuusta.
2. Aloitin lukion vuonna 2016, eli olen siis lukion ensimmäisellä luokalla.
3. Asun kerrostaloasunnossa kämppiksenäni paras ystäväni.

4. Lempiaineitani koulussa ovat historia, yhteiskuntaoppi, ranska, ruotsi ja äidinkieli.
5. Inhokkiaineitani ovat matematiikka ja filosofia.
6. Sanon hyvin usein ”kyllä se siitä”, joten sitä voisi melkein kutsua motokseni. Parilta kaveriltani on mennyt jo hermot kyseiseen lausahdukseen.
7. Vapaa-aikani vietän lukemalla, katsomalla Youtube-videoita, riehumalla kämppikseni ja ystävien kanssa ja muka vähän urheilemalla.
8. Muutin pois lapsuudenkotoani elokuussa 2016 opiskelujen takia. Useimmiksi viikonlopuiksi matkaan kuitenkin kotiin.
9. Lempiartistini -älkää nyt kiitos juosko karkuun- on Robin.
10. Jos minulta kysyttäisiin, mikä on lempimeikkituotteeni, vastaus on helppo: huulipuna.

Nyt en voi kyllä muuta sanoa kuin että huh, onpa niin laadukas kuva.

Nyt olette saaneet vähän selkoa minusta. Minulla ei ole mitään varmuutta, kuinka usein tai paljon postauksia ilmestyy, ehkä joka päivä, kenties pari kertaa viikossa, mahdollisesti kerran parissa kuukaudessa.

Nähdään taas, toivottavasti pian!

Kommentit

  • Ronja

    Hyvä aloituspostaus! Hyvin kirjoitat, selkeästi ja tosi luontevasti! Ja itsekkin kun olen lueskellut vanhoja postauksiani, olen oikein kierinyt myötähäpeässä 😀 Itse ehkä muokkaisin vähän fonttia ja ottaisin kuvista kehykset pois, mutta uskon että sulla ajan myötä ulkoasu muuttuu! 🙂

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.