VALIKKO
22.6.2017 08:00

Uusi Demi-kalenteri

Moi!
Olen käyttänyt kirjakalenteria kuudennelta luokalta asti enkä kyllä enää voisi elää ilman sitä! Varsinkin yläasteen ja lukion aikana se on muodostunyt hyvin tärkeäksi, koska kaikki tärkeät tekemiset, kokeet ja kokeisiin lukemisen suunnittelu sekä muut pikkutestit on helppo tarkistaa kalenterista. Jos en merkkaisi niitä mihinkään, jokin varmasti unohtuisi. Puhelimen kalenteria en myöskään halua käyttää, koska se ei olisi yhtä mukavaa. 
Demin kalenteria olen käyttänyt jo monta vuotta ja jälleen tuli aika hankkia uusi kalenteri edellisen alkaessa uhkaavasti loppua. Seuraavaksi vertailen uutta ja vanhaa Demi-kalenteria ja kerron uudesta plussat sekä miinukset. 
Värien puolesta pidän enemmän vanhemman kalenterin kannesta, mutta muutoin uusi kansi voittaa. Vanhassa kansi on omaan makuuni liian ”täydellinen” ja huoliteltu. Uudessa kannet eivät ole kovat vaan ne ovat pehmeät kuin esimerkiksi pokkareissa tai vihkoissa. 
Uusi ylhäällä, vanha alhaalla.
Pidän enemmän vanhan kalenterin viikkosivusta, koska siinä lauantai ja sunnuntai ovat molemmat omilla riveillään. Uudessa kalenterissa paperin materiaali on kuitenkin miellyttävämmän tuntuista kirjoittaa, koska se on hieman karheampaa kuin vanhassa.
Miinukset
-Viikkosivuilla lauantai ja sunnuntai samalla rivillä. 
-Kannen värit eivät niin kauheasti miellytä omaa makuani, mutta hirveämpiäkin on nähty. 
-Pehmeät kannet, jotka saa helposti pilalle esimerkiksi taittamalla. 
Plussat
+Karheampi paperimateriaali
+Paljon tekemistä tylsiin hetkiin sekä hauskoja erikoissivuja, kuten ystäväsivut vaihtuvilla kysymyksillä ja kirje tulevaisuuden minälle.
+Sivujen kaunis ulkoasu. 
+Paljon tilaa omille muistiinpanoille.
+Eräänlainen hyväntuulisuus paistaa kalenterin sivuilta, tulee iloinen olo sitä katsellessa ja täyttäessä. 
Plussia siis löytyy tästä kalenterista enemmän kuin miinuksia. Demi-kalenterissa aion kyllä pysyä jatkossakin! 
Mitä mieltä sinä olet uudesta kalenterista? Mitä kalenteria sinä käytät vai käytätkö ollenkaan?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.