VALIKKO
14.3.2017 07:00

Uusia asioita

Moi!
Havahduin tässä yksi päivä siihen, että olen viime aikoina löytänyt pari uutta tavaraa ja keksinyt uusia käyttötapoja minulla jo ennestään oleville asioille. Ajattelin tulla kertomaan tänne bloginkin puolelle nämä jutut, josko tekin saisitte sitten uusia vinkkejä kokeiltavaksi.
Olen aina ollut vannoutunut Fazerin suklaiden kuluttaja. Suklaaostoksilla kaupasta lähtee aina mukaan Fazerin suklaalevy. Kotiin oli kuitenkin ostettu Pandan suklaalevyja ja minäpä otin sitten tämän Minttumuru-levyn testiin. Onneksi otinkin, heti ensimmäisen palan jälkeen olin aivan ymmyrkäisenä sen mausta. Yksi parhaimmista suklaista mitä olen ikinä maistanut! Jos pidät mintusta ja suklaasta, niin maista todellakin tätä!

Power of makeupia tehdessä keksin kokeilla laittaa tuon strobing stickin päälle Essencen Shading powderista löytyvää highlighteria. Tällä tavalla highlighterin sävystä tulee hieman erilainen ja eikös se vaihtelu virkistäkin mukavasti? Vasemmalla näitä kahta sekoitettuna, oikealla pelkkä strobing stick.

Tummempien luomivärien laitto luomivakoon, eli ikäänkuin silmien varjostaminen, ei todellakaan ole mikään uusi asia. Minä kuitenkin kokeilin sitä vasta vähän aikaa sitten ja muutenkin olen aika äskettäin taas alkanut käyttää luomivärejä. Niiden käytössä minulla oli aika pitkäkin tauko, sillä ne eivät vain pysyneet luomillani vaan ne melkein heti kerääntyivät yhdeksi jonoksi. Sitten sain vinkin kokeilla laittaa meikkivoidetta pohjustusaineen alle ja sen jälkeen luomivärit ovat kyllä pysyneet koko päivän!

Fantasiakirjoista en ole oikein välittänyt mutta nyt olen lukemassa kahta fantasiasarjaa. Tässä jo vähän esimakua, mitä tulee olemaan maaliskuun luetuissa kirjoissa…
Oletteko te löytäneet viime aikoina uusia asioita tai uusia käyttötapoja jo omistamillenne tuotteille?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.