VALIKKO
14.12.2017 18:46

Vähän mun meikkipussia

Tällä kertaa on pitkästä aikaa meikkeihin keskittyvän postauksen aika, eli pääsette vähän kurkistamaan mun meikkipussiini (oikeasti meikkikoriin).

meikkipussi1
 Oudoin ostos

Tämä Essencen sateenkaarihighlighter on varmasti oudoin ostokseni mutta hukkaostos se ei todellakaan ole! Sävyjä voi käyttää yksinään luomivärinä ja käytän keltaista ja oranssia keskenään sekoitettuna perushighlighterina. Toimii!

meikkipussi2
Huonoin ostos

Essencen mini sheer lipbalm saa huonoimman ostoksen paikan. Tästä tulee nätti sävy, sitä en kiellä, mutta se lähtee heti pois vaikka ei edes söisi tai joisi mitään. Kosteuttavaa vaikutustakaan en ole sen kummemmin huomannut. Vielä tämä pyörii meikkikorissani enkä ole tätä pitkään aikaan käyttänytkään. Pitäisi raaskia heittää se pois.

meikkipussi4
Turhin ostos

Näissä itse Essencen huultenrajauskynissä ei ole mitään vikaa ainakaan omasta mielestäni, mutta en vain koe näitä tarpeelliseksi itselleni. Varmaan sen huomaa siitä, kuinka pitkiä nämä vielä ovat. Tuskinpa tulen huultenrajauskyniä enää ostamaan, ellen jostain syystä ala kokemaan niitä hyödyllisiksi.

 meikkipussi5
Tyhmin ostos

Tämä luomenpohjustusvoide on muuten hyvä, mutta valitsin tästä jostain syystä ihan väärän sävyn itselleni. Se on aivan oranssi ja toinen vaihtoehto olisi ollut enemmän ihonvärinen. No, tämän laiton kanssa pitää vain olla varovainen, jotta väriä ei tule liikaa. Kun tämä loppuu, ostan todellakin paremman värisen voiteen. 

meikkipussi6
Parhain ostos

Tämä Maybellinen strobing stick on kyllä ihan mun lemppari! Siitä ei tule liian sokaiseva lopputulos, vaan tosi nätti. Se blendautuu hyvin ihoon ja on vain niin ihana. Tästä tulee myös tosi hyvä pohja ensimmäisessä kuvassa näkyvälle sateenkaarihighlighterille ja muillekin puuterimaisille highlighteille.

Oho, olipa taas Essence-painotteinen meikkipostaus! Löytyikö sinulle tuttuja tuotteita ja oletko joistain samaa mieltä? Myös Milla ja Noora ovat toteuttaneet tällaisen samanlaisen postauksen aiemmin, joten jos meikit kiinnostavat, niin käyhän lukaisemassa heidänkin versionsa!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.