VALIKKO
7.2.2017 17:44

Vihreät hiukset?

Moi!
Sunnuntaina kaupassa käydessä huomasin ilokseni L’Orealin Colorista-värien tulleen lähikauppaan. Sain kuulla näistä väreistä Janne Naakan hiustenvärjäysvideolta ja innostuin heti, kuinka paljon värejä valikoimassa on. Kaupassa ollessani valikoin sävyistä turkoosin, joka sopii tummille hiuksille. Kaupassa oli myös punainen sävy, joka sopii tummille hiuksille niitä vaalentamatta. Muut sävyt olivat pastellisia, joita varten pitäisi vaalentaa hiuksia. Erityisesti vaaleansininen väri jäi houkuttelemaan, ehkä sitä vielä joskus…

Tällä turkoosilla sävyllä tuli sitten sunnuntai-iltana värjättyä hiukset Millan avustuksella. Hiukset piti värjätä uudestaan vielä maanantaina, sillä jotkin kohdat olivat jääneet ilman väriä, mutta nyt ainakin minä itse olen hyvin tyytyväinen! Seuraavissa kuvissa näettekin sitten lopputuloksen.
Väri saattaa hyvinkin jakaa mielipiteitä, mutta itse pidän näistä paljon! Koko päätä ei tullut värjättyä, mutta toivottavasti senkin uskallan joskus tehdä. Minulla on ollut pari kertaa latvoissa pinkkiä väriä Biozellin sävytteellä värjättynä ja sekin on ollut tosi kiva väri. On niin paljon värejä joita haluaisin kokeilla!
Millä väreillä sinä olet värjännyt hiuksiasi tai haluaisit värjätä?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.