VALIKKO
29.1.2017 18:09

Viikko Sinin matkassa

Moi! 
Muokkasin viikonlopun aikana vähän blogin ulkonäköä. Ruusuja ja risuja otetaan mielellään vastaan, minulla kun ei sitä taiteellista silmää tai muokkaajan taitoja kauheasti ole.
Tässä postauksessa pääsette näkemään, mitä kaikkea viime viikkooni sisältyi. Ilman sen kummempia alkulöpinöitä, siirrytään kuviin!
Millan ig: millasuvi snäp: millasuvii
 1. En ollut käynyt pitkään aikaan kirjastossa, mutta maanantaina siihen tuli muutos. Lainasinkin heti neljä kirjaa ja aloitin heti lukemaan Zoellan kirjoittamaa kirjaa.
2. Tiistaiaamuna oli kaunis ilma, harmi vain että päivä meni sisätiloissa.
3. Odoteltiin Millan kanssa englannin tunnin alkua.
4. Keskiviikkoaamun meikkihetki. Näitä meikkejä yleensä käytän arkimeikissäni.

 5. Vähän tubevideoita. Tässä menossa Eerika Haikosen meikkirutiinivideo.

6. Kertailtiin kaverin kanssa vähän ranskaa perjantain koetta varten (5. ja 6. kuvan pitäisi olla toisin päin, ignooratkaa :D).

7. Torstaina koeviikkoni alkoi vapaapäivällä, sillä minulla ei ollut matikkaa tässä jaksossa. Pitkästä aikaa sai juotua päiväkahvit asunnolla.

8. Tämän maisemakuvan otin torstaina pian sen jälkeen, kun sain kuulla saavani todennäköisesti kesätöitä juuri siitä paikasta, mistä halusinkin. Jee!

9. Torstaina tein ruoaksi makaronia ja kanajauhelihaa. Olin hurja ja pistin sekaan viipaloituja sieniä, vaikka en niitä yleensä ruoanlaitossa käytäkään. Oli se ainakin ihan syötävää ja pakasteeseenkin jäi!
10.  Zoellan kirja loppui ja sitten seuraavaa perään.
11. Perjantaina ranskan kokeen jälkeen päätin käydä pitkästä aikaa salilla, kun aikaa kerta oli. Portaita oli kyllä tuskallista kävellä sen jälkeen.
12. H&M:n tilaus tuli! Tilasin pari mustaa toppia ja meikkisienen, niille kun oli paljonkin tarvetta.  
13.  Ja sitten viikonlopuksi kotiin.
14. Lauantaina kävin lenkillä ihanan aurinkoisessa säässä. 
15. Iltapäivästä sitten vähän blogijuttuja. Tarkkasilmäiset saattavat huomatakin ensi keskiviikon postauksen aiheen.
16. Illalla katsoin UMK:n, jota olen odottanut kuin kuuta nousevaa. Ja KERRANKIN juuri se minun suosikkini voitti. Norma John iski heti ensikuulemalta, eikä ole ollenkaan tylsä vaikka hidas kappale onkin.
17. Sunnuntaini alkoi lenkillä, käsitreenillä ja maantiedon kokeeseen lukemisella.
18. Iltapäivällä tuli lähtö takaisin asunnolle. Käytiin vanhempien kanssa katsomassa teatteriesitys paikallisessa teatterissa. En ole kyllä pitkään aikaan nähnyt näytelmiä, joten se oli ihan virkistävää juuri ennen uuden viikon alkua. 
Miten sinun viikkosi sujui? Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.