VALIKKO
10.7.2019 10:37

Viime aikojen suosikit x 7

Kosmetiikka

suosikit1

Kovasti puhututtanut curly girl -metodi alkoi kiinnostamaan minuakin ja sitä on nyt tullut jonkun aikaa noudatettua. Nämä kuvassa näkyvät tuotteet olen ainakin itselleni todennut oikein toimiviksi, mutta muitakin tuotteita haluan vielä kokeilla. Mikäli tämä metodi on sinulle jostain syystä aivan uusi juttu, suosittelen liittymään Facebookin Curly girl Suomi -ryhmään. Sieltä löytyy ihan huimasti tietoa aiheesta! Omat hiukseni ainakin luonnonkiharina tuntuvat tykkäävän metodiin sopivista tuotteista ja ne eivät ole enää yhtä kuivat kuin aiemmin.

suosikit2

Täysin mattainen meikkipohja ei enää oikein iske minulle, joten päätin ottaa kokeiluun tällaisen Nyxin dewy finish -setting sprayn. Niinä harvoina päivinä, kun olen meikannut, tämä on ollut erittäin loistotuote. Purkki saisi toki olla isompi niin kuin monet muutkin setting spraytkin, mutta ei tämäkään liian äkkiä kulu!

suosikit3

Luottohighlighterini Maybellinen puikon kadottua otin testiin tällaisen Models Ownin highlighterin sävyssä Brilliance 01. Ja vau, tästä ainakin tulee kunnon glitterit ja kiillot, toisin sanoen siis tykkään! Pumppu on tosi kätevä, mutta varovainen pitää olla, ettei tätä tule laitettua liikaa.

suosikit4

Victoria’s Secretin Sheer Love -body mist on ollut minulla jo vuoden, mutta viime aikoina tämä on ollut se hajuvesi, jonka useimmiten olen valinnut. Sen makea mutta silti raikas tuoksu jotenkin sopii niin hyvin kesään.

Vaatteet

suosikit6

Kirpparilta ostettu musta farkkuhame on ollut nyt lempparihameeni! Siinä on kivan korkea vyötärö eikä se ole myöskään liian lyhyt, mikä on todellakin plussaa. Kymmenen asteen keleillä (uskokaa tai älkää) sitä ei ole kuitenkaan voinut käyttää, mutta heti kun vapaapäivänä on lämmintä, tämä pääsee päälleni!

Sekalaista

suosikit5

Ylioppilaslahjaksi saadut Marimekon mukit ovat olleet kovassa käytössä. Kukkakuvioisesta juon aina aamukahvit sen suuren koon takia, ja kahta muuta vuorottelen teemukeina. Marimekon kuosit ovat niin nättejä!

 Sarjat

Love Island UK – 4. kausi on katsottavissa MTV:ssä ja joka arkipäivä tulee uusi jakso. Mitä luksusta!

Sellaiset suosikit tällä kertaa. Mitä suosikkeja sinulla on ihan mihin tahansa aiheeseen liittyen?

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.