VALIKKO
2.3.2017 07:00

Viimeaikaisia ostoksia

Moi!
Yleensä en ostele kauheasti mitään, koska ”no, oonhan mä ennenki pärjänny ilman tätä”. Nyt olen kuitenkin vähän ostellut tavaroita, enimmäkseen kosmetiikkaa.

Rimmel #Insta Fix&Go setting spray

Edellinen meikinkiinnityssuihkeeni Nyxiltä alkaa vedellä viimeisiään vajaan vuoden käytön jälkeen, joten kaupasta lähti Rimmelin vastaava matkaan. Onneksi näitä suihkeita on viime aikoina ruvennut ilmestymään ihan normikauppoihin, ettei tarvitse ihan varta vasten odottaa esimerkiksi Sokokselle pääsyä.

Lumene Matte foundation, sävy 00 kuulaus

Tämä Lumenen meikkivoide on ollut jo pitkään käytössäni. En ollut tietoinen pakkausten uudistamisesta, joten olin kaupassa hetken aikaa hukassa etsiessäni juuri tätä meikkivoidetta. Luulen, että pakkausten uudistamisen myötä myös itse voidetta on uudistettu, sillä iho tuntuu paljon sileämmältä ja hengittävämmältä sen laiton jälkeen.

Essence Matt matt matt longlasting lipgloss, sävy 02 Beauty approved

Tämä huulikiilto on ensimmäinen nude sävyni. Olen aina sanonut, että huulipunan pitää näkyä jos sitä käyttää mutta poikkeushan vahvistaa säännön. Halusin kokeilla jotain nudea sävyä ihan mielenkiinnosta ja tämä ainakin toimii. Huulikiilto on hyvin pigmenttinen ja ainakin minun huulillani mattainen. Joidenkin vloggaajien olen kuitenkin kuullut valittavan, että se ei ole ollenkaan matta.

Maybelline strobing stick, sävy 100 light

Ihastuin tähän tuotteeseen heti mainoksen nähtyäni ja viimeinkin sain hankittua sen itselleni! Sävy on tosi kaunis ja toimii juuri kuten ajattelinkin.

Nivea shine control toner -kasvovesi

Tämän kasvoveden olen jo aiemmin todennut hyväksi, joten tokihan sitä piti ostaa lisää.

Nivea purifying wash gel

Koska olen todennut tämän sarjan kasvoveden hyväksi, päätin kokeilla siitä myös puhdistusainetta. Saa nähdä miten tämä hoitaa hommansa.

H&M:n farkut

Sain viimein aikaiseksi ostaa uudet mustat farkut. Minulla on paha tapa ostaa aina liian isot farkut, sillä ne tuntuvat jalassa kivemmilta kuin kireät. Nyt ostin väkisellä vähän tiukan tuntuiset farkut. Onneksi ostinkin, sillä näitä ei tarvitse koko ajan nostella ylös.

Siinäpä ne sitten olivatkin. Oletko kokeillut samoja tuotteita? Mitäs pidit?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.