VALIKKO
11.4.2017 06:00

Viisuhuuma

Moi!
Nyt kun kaikki tämän vuoden Euroviisuissa kisaajat on julkistettu, alkaa oma viisuhuumani nousta toden teolla. Kappaleita tulee kuunneltua monta kertaa viikossa, jotta niistä löytäisi sen oman suosikkinsa ja inhokkinsa tälle vuodelle. Alla näet tämän vuoden suosikkini, toivottavasti joku näistä nappaisi ykköspaikan!
Belgian biisi iski heti ensikuulemalta. Tämä ei ole perinteinen viisukappale ja juuri sen takia kiinnitinkin tähän huomiota. Aivan mahtava, tämän voisi kuvitella kuuluvan radiostakin!
Romanian kappaleesta olin ensin hyvin järkyttynyt ja epäuskoinen. Toiseen kertosäkeeseen mennessä olin kuitenkin jo täysillä mukana biisissä ja se vain paranee jokaisella kuuntelukerralla! Tosi tanssittava kappale.
Ruotsi ei varmaankaan ole koskaan pettänyt Euroviisuissa! Joka vuosi sieltä on tullut hyvä kappale ja se onkin aina saanut paljon ääniä, monesti voittoon asti. Tämäkin on tosi hyvä ja lavashow sopii mielestäni tosi hyvin kappaleeseen.
Makedonia ei ole muina vuosina kuulunut suosikkeihini mutta tänä vuonna sillä on kyllä tosi energinen biisi. Musiikkivideokin erottuu joukosta. Kaikin puolin tosi hyvä!
Ja tietenkin meidän oma biisimme kuuluu suosikkeihini! Blackbird oli koko ajan suosikkini ja nyt oli ensimmäinen kerta, kun suosikkini voitti UMK:n. Lavashow oli kauniin yksinkertainen ja biisi on myös erittäin kaunis. Vaikka en yleensä hitaista kappaleista pidä, tämä oli kyllä sellainen, ettei sitä kuunnellessa kyllästynyt. Leenalla on erittäin upea ääni. 
Onko sinulla tapana seurata viisuja? Oletko löytänyt omat suosikkisi tämän vuoden kilpailijoista?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.