VALIKKO
28.12.2018 20:33

Vuoden 2018 suosituimmat postaukset

Vuoden lopuksi on aina kiinnostava katsoa, mitkä postaukset ovat keränneetkään eniten katselukertoja. Jospa tällainen postaus on sinunkin mielestäsi mielenkiintoista luettavaa, sillä seuraavaksi esittelen viime vuoden suosituimmat postaukset näyttökertojen mukaan!

1. Wanhat 2018 – miksi en tanssinut?

Otsikoinnilla oli varmasti myös tekemistä tämän postauksen suosion kanssa, mutta tämä aihe herätti mukavasti keskustelua kommenteissa! Oli mielenkiintoista kuulla myös muiden kokemuksia vanhojen tansseista ja jakaa omia näkemyksiään heidän kanssaan. Tämä postaus on samalla koko blogini luetuin ja sillä onkin katselukertoja reilu 1100.

2. Vainbloggaajajutut

Tähän postaukseen ammensin inspiraatiota menneiden aikojen vaintyttöjutut-ideasta ja muista saman tyylisistä konsepteista. Tämäkin postaus keräsi huimasti kommentteja ja postauksen suosio yllättikin täydellisesti. Hyvin moni pystyi samaistumaan luettelemiini asioihin.

maaliskuunluetutkirjat2

3. Maaliskuun luetut kirjat

En vieläkään ymmärrä, mikä tässä postauksessa oli niin suosittua, sillä nämä kirjapostaukset eivät yleensä ole katselukerroista katsottuna kovin suosittuja. Maaliskuussa luin kyllä pari oikein hyvää kirjaa, joten on erittäin hyvä, että moni näki tämän postauksen.

4. Viisusuosikit

Suurena Euroviisufanina minun piti ehdottomasti jakaa omat viisusuosikkini hyvissä ajoin ennen finaalia tai jopa semifinaaleja. Odotan ensi vuoden Euroviisuja sekä Suomen edustajaa jo nyt suurella innolla!

5. Lukion hyvät ja huonot puolet

 Postauksessa summaan lukion hyvät ja huonot puolet. Postaus on julkaistu ennen kevään yhteishakua, joten ehkä yläasteen päättäviä kiinnosti tällainen postaus, jossa listataan kolikon molemmat kääntöpuolet lukiosta. Voin edelleen allekirjoittaa jokaisen näistä kohdista.

lukiohyvätjahuonotpuolet2

Mikä näistä postauksista oli sinun lempparisi?

Kommentit

 • Lotta RC

  Kommentoin nyt kaikkiin näihin kun sain vihdoin aikaisesi liittyä lukijaksi ja kunnolla ottaa selvää ihmisten kuulumisista 😀

  Itsekin tykkäsin näistä postauksista, suosikkina minulla oli ehkä Vainbloggaajajutut ja Lukion hyvät ja huonot puolet. 🙂

   0
  • Sini

   Ihanaa kun liityit lukijaksi ja tulit kommentoimaan!♥ Kiva kuulla, että pidit kyseisistä postauksista!

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.