VALIKKO
3.10.2017 14:09

Yksityisyys

Innostuin postausideasta, jossa esittelisin lapsuuskuviani. Kuvat olivat jo valmiina kamerassa ja latasin niitä muistitikulle. Niitä selatessani kuitenkin ajattelin, kuinka henkilökohtaisia ne ovat. Olen niissä aivan pieni, koko maailmaa ihmettelevä lapsi. Ne kuvat ovat perhealbumissa, jota ei kaikille näytetä. Lopulta ajattelin, että ehkä se postaus olisi liian henkilökohtainen. Jotain haluan kuitenkin pitää itselläni. 
Näin on oikeasti käynyt. Lapsuuskuvapostausta tulette siis tuskin ikinä näkemään, koska koen lapsuuskuvani hyvin henkilökohtaiseksi asiaksi. Muutenkin jaan tänne blogiin vain pieniä pintaraapaisuja elämästäni. Kuulumispostauksissa päästään ehkä hieman syvemmälle elämääni, mutta niissäkään en kerro kaikkea. En kerro, kuinka monta jäsentä perheeseeni kuuluu tai keitä he ylipäätänsä ovat, en kerro tarkasti paikkaa jossa asun enkä myöskään sukunimeäni. Sukunimenhän löytää kyllä helposti esimerkiksi silloin, kun jaan jonkin postauksen Facebookiin, mutta suoraan tänne en sitä ainakaan vielä halua jakaa. Eli vain etunimeni on julkisessa jaossa täällä blogissa. 
Vaikka olen vapaaehtoisesti tämän blogin perustanut, se ei silti tarkoita, että kaikki tulisi jakaa maailmalle. Tietenkään en kerro kaikkia elämäni takaiskuja enkä myöskään niitä kaikista iloisimpia hetkiä. Täällä näkyy vain yksi osa elämästäni, se, minkä itse haluan jakaa muille ihmisille. Jokainen saa itse päättää, mitä haluaa tuoda itsestään julki nettiin. 
Minkälaista linjaa sinä pidät yllä blogissasi tai somessa? Kuinka paljon olet valmis jakamaan itsestäsi netissä? 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.