Mainostajille

Haluatko tehdä markkinointia Stoori-palvelun avulla?

Stoori tarjoaa uuden markkinointipaikan ja mahdollisuuden ilmoittajille. Voit tehdä Stoorin avulla seuraavia markkinointitoimenpiteitä:

Display-mainonta

Stoori tarjoaa useita banneri-paikkoja ilmoittajalle. Ilmoittaja voi tavoittaa kaikki Stoori käyttäjät tai kohdistaa mainontaa eri aihealueisiin mm. muoti, sisustaminen, opiskelu, hyvinvointi, lapset, lemmikit, urheilu, kulttuuri, kauneus.

Sisältömarkkinointi Stoorin bloggarin kanssa

Sisältömarkkinointi Stoorin bloggarin kanssa tarkoittaa asiakkaan tuotteesta, palvelusta tai yrityksestä kertovan sisällön tuottamista Stoorin bloggarin toimesta.
– Bloggari tuottaa tekstin, kuvat ja/tai videot sovitusta aiheesta.
– Asiakas saa oikeudet sisältöön ja voi käyttää materiaalia haluamallaan tavalla esim. kotisivuilla, somessa jne.
-Tuotettu sisältöön julkaistaan myös Stoori-palvelun etusivulla ja siitä tehdään etusivun nostoja asiakkaan tilaaman määrän mukaisesti. Sisältö voidaan julkaista myös Stoorin eri aihesivuilla, asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Sisältömarkkinointi asiakkaan omalla sisällöllä

Sisältömarkkinointi asiakkaan omalla sisällöllä tarkoittaa asiakkaan tuotteesta, palvelusta tai yrityksestä kertovan sisällön tuottamista Stoori blogityökaluilla sekä sisällön julkaisemista Stoorissa.
– Asiakas tuottaa tekstin, kuvat ja/tai videot haluamastaan aiheesta.
– Asiakas omistaa oikeudet sisältöön ja voi käyttää materiaalia haluamallaan tavalla esim. kotisivuilla, somessa jne.
– Tuotettu sisältö julkaistaan myös Stoori-palvelun etusivulla ja siitä tehdään etusivun nostoja asiakkaan tilaaman määrän mukaisesti. Sisältö voidaan julkaista myös Stoorin eri aihesivuilla, asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Lisätietoja: myynti@stoori.fi