VALIKKO

Melkein oikeissa töissä

22.8.2016 10:29

Reunalla

Olen reunalla, montun reunalla. Lähtökuoppa se tämäkin omalla tavallaan on. Tästä sen nimittäin taas pitäisi lähteä kohta.

Montun reunalla

 

Minut huolittiin auliisti opiskelemaan aikkarille rakennusalan perustutkintoa kesällä. Kesä oli muutenkin aivan huippu kaiken kaikkiaan. Aloitettiin  rakennushommat työparin kanssa tekemällä pieni kylpyhuoneremontti erääseen kerrostalokohteeseen ja niissä hommissa kului aika mukavasti, välillä otettiin levon ja lomailun kannalta ja välillä painettiin hommia. Pääsi oikaisuhommiin, tasoittamaan, tekemään lattiaa, vesieristämään ja laatoittamaan. Voi olla, että jossain vaiheessa tuostakin projektista laitetaan jotain ennen – jälkeen -kuvaa myös tänne blogiin.

 

Olen ollut nyt muutaman viikon koulussa opetushommien parissa, parin viikon päästä siirryn tuohon pihan toiselle puolelle ja aloitan opiskelut. Oma autotalliprojekti on alkumetreillä, isä kävi kesällä kaivamassa perustuksille uran, täyttö on melko lailla omalla paikallaan jo, se tehtiin autotallin paikalle jo siinä vaiheessa, kun talomme pohjatöitä tehtiin. Saa nähdä, miten hankalaksi tuo paikallaan oleva täyttö tekee elämämme perustusvaiheessa.

 

Uusien projektien ja elämänvaiheiden kanssa on aina niin, että kaikki on kovasti epämääräistä, ennen kuin hommat saa kunnolla käyntiin. Vähän sellaiset fiilikset on nytkin, reunalla olemisen olo.

 

Kokemukseni mukaan siitä pääsee eteenpäin vain tekemällä.

Action

Niinpä tänä aamuna tilasin perustustarvikkeet. Tästä tulee vielä hyvä viikko. Tällä viikolla aletaan.

Meidän tekemisiä voi seurailla Instasta melkeinoikeissatoissa, mutta erinäisistä ikävyyksistä johtuen olen nähnyt parhaaksi muuttaa sekä blogin instan että omani suljetuiksi. Pyydä toki päästä seuraamaan, jos kiinnostaa. Ehkä tulevaisuudessa blogin insta saadaan taas avoimeksi.

 

Eipä tässä muuta tällä erää kuin monttua päin. Sinnehän sitä jossain vaiheessa kuitenkin joutaa, mutta katsotaan nyt ensin, mitä sinne saadaan sitä ennen rakenneltua… 😉 Menestyksekästä viikkoa itse kullekin!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.