VALIKKO
29.2.2016 19:22

Arkea ja muuttounelmia

IMG_4810_2

Viime päivät ovat menneet normaalin kotiarjen parissa mm. vaatekasaa silittäessä. Yleensä silitän vaatteet tarvittaessa, mutta kaapissa on hyvä olla myös valmiiksi silitettyjä vaatteita kiireen varalle. Tosin arkivaatteita en aina lähde silittämään, mutta ne edustavammat kylläkin. Vaatteet, jotka menevät harvoin ryppyisiksi, ovat niitä parhaimpia. Joskus turhauttaa nimittäin, kun kotona olet huolella silittänyt paitasi ja matkustat toiseen kaupunkiin julkisilla vain huomataksesi, että paita näyttää ihan yhtä ryppyiseltä kuin ennen silitystäkin.Mutta se vaatteista!

Olen ihan hullaantunut kauden kukkaan, tulppaaneihin. Tulppaaneista tuleekin minulle mieleen aina kevät. Nyt on jo toinen viikko, kun tulppaanikimpun olen kotiin tuonut maljakkoon ja niitä on saanut viikon kerrallaan ihastella. Kovasti tuovat väriä ja iloa keittiöön. En yhtään ihmettele, että tulppaani on monen lempikukka, niitä kun saakin niin monissa väreissä ja sävyissä. Vihdoin minäkin olen löytänyt sen lajin, jonka kukka aukeaa. Aiemmin kun on saanut pettyä, kun tulppaanit vain kuolevat pois kukat supussa ja monesti alle viikossa…

IMG_4815_2

IMG_4812_2

Haaveillaan muutosta. Tai ollaan haaveiltu jo pitkään. Nykyinen asunto on aivan ihana, mutta liian pieni meidän tavaroillemme meille. Vielä ei ole kuitenkaan mikään varmaa, mutta katsotaan. Olisi se ihanaa saada lisää tilaa ja väljyyttä huoneisiin, sekä huoneille oikeat käyttötarkoituksensa. Nykyisin kun mm. kirjoitus- ja työpöydät sijaitsevat olohuoneessa, mikä on minulle lähes ehdoton no no. Mutta kaikkeen tottuu ja palveleehan tämä nykyinenkin asunto hyvin. Rakastin tätä asuntoa yksin asuessani, sillä asunto oli ihanan väljä ja se on tyylikäästi rempattu, siis kaikin puolin unelma-asunto. Meille kahdelle tämä vaan on auttamattoman pieni. Mutta katsotaan, mitä tehdään ja milloin!

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.