VALIKKO
17.1.2016 19:41

Häämessutunnelmia kuvina

Lauantaina pääsin vierailemaan Jyväskylässä, ja samalla reissulla poikkesin Suomen Häämessuilla 2016 Jyväskylän Paviljongissa. Häämessuissa on jotain erityistä tunnelmaa ja kauniit koristelut, vinkit, palveluntarjoajat sekä messutarjoukset tekevät messuista menemisen arvoiset. Etenkin häitään suunnitteleville messut voivat olla hyödylliset: pääset juttelemaan esimerkiksi valokuvaaja-ehdokkaiden kanssa kasvotusten, voit saada ideoita ja inspiraatiota juhliin liittyen sekä vinkkejä esimerkiksi omalle vartalolle sopivasta hääpuvusta. Hintakaan ei messuilla yleensä ole paha, kun ottaa huomioon kaiken ilmaisen materiaalin, mitä messuilta parhaimmillaan voi saada. Mainittakoon, ettei kyse ole maksetusta mainoksesta, vaan haluan vilpittömästi suositella häämessuja.

Paikalla pyöri tasaisesti ihmisiä lähes koko päivän ajan, pääasiassa naisia, mutta miehetkin olivat hyvin edustettuina. Miehiä olikin huomioitu mm. parranajoon ja puvun valintaan liittyvin vinkein. Hyvä vinkki oli esimerkiksi ammattilaisen tekemä amerikkalainen parranajo pienenä hemmotteluna ennen häitä, jolloin parran saa muotoiltua häitä varten todella siistiksi tai haluamaansa muotoon. Messuilla jaettiin vinkkejä myös naisille hääpuvun valintaan liittyen ja kerrottiin vinkkejä juhlapaikan kukkakoristeiden tekemiseen itse.

Messuilla otin kuvia erityisesti The National Wedding Showsta, jonka kuvasaldoa pääsette ihailemaan seuraavaksi. Näytöksessä oli toinen toistaan kauniimpia hääpukuja ja vilahtipa oma hääpukunikin muotinäytöksessä. Myös miesten puvut olivat todella tyylikkäitä ja niistä näki, että oli tehty laadukkaista kankaista ja materiaaleista. Naisten hääpuvut olivat tyyliltään melko samanlaisia ”kuin aiempinakin vuosina”, joten taitaa se perinteinen hääpuku pitää pintansa, ihan ansaitusti toisaalta. Häätrendeistä tulikin mieleen, että muistaako joku pastellivärein värjätyt hunnut pari-kolme vuotta sitten? Tai bongasiko joku linnan juhlissa kuvissa nähtävän mustan puku-unelman?  Mutta pidemmittä puheitta runsaan kuvasaldon pariin:

2 3 IMG_3930 IMG_3935 IMG_3955_2 IMG_3962 IMG_3964 IMG_3969 IMG_3975 IMG_3982  IMG_3993 IMG_4020 IMG_4028 IMG_4046 IMG_4055

Jyväskylä ansaitsisi ihan oman kuvasarjansa, sen verran kaunis kaupunki kyseessä. Kuitenkin tällä kertaa mennään muutaman häämessujen jälkeisen hämyisen tunnelmakuvan muodossa:

IMG_4067 IMG_4069

Löytyikö hääpuvuista suosikkia?

 

Kommentit

 • Marjo Peel

  Ihania kuvia :-). Mä en koskaan kyllästy katselemaan kuvia tai ohjelmia hääpuvuista, vaikka oma puku päälläni astelin 2014. Jonkin asteen häähullu siis :-)!

   0
  • Minna Rajala

   Kiitos kommentista ja kehuista Marjo! 🙂 Kyllä niissä hääpuvuissa vaan on sitä jotain!

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.