VALIKKO
13.12.2016 14:04

Joulukalenteri: luukku 13

 

LUUKKU 13: ARVONTA

 

Tällä kertaa luukusta paljastuu arvonta! Koska jouluun liittyvät lahjat ovat usein yllätyksellisiä, liittyy tähänkin arvontaan yllätysmomentti eli kyseessä on yllätysarvonta. Arvontaan osallistut tykkäämällä Instagramissa ja Facebookissa blogin omista sivuista. Instagramin puolelta löydät blogin käyttäjätunnuksella ”minna_rajala” ja Facebookista sivuston nimellä ”Minna Rajala”. Lisäksi kommentoi tähän postaukseen omalla sähköpostillasi, mitä odotat tai toivot tämän vuoden joululta. Sähköposti ei näy muille ja sen kautta saan otettua sinuun myöhemmin yhteyden, jos arpaonni osuu sinuun.

Voittaja kerrotaan luukussa nro 19 ja häneen ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä. Jos voittajaa ei saada kiinni kahden viikon sisällä, arvotaan uusi voittaja.

Arvonta-aikaa on sunnuntaihin 18.12.2016 klo 23.55 asti.

 

Eli tiivistettynä säännöt arvontaan:

-tykkää sekä blogin Instagram-tilistä (minna_rajala) että Facebook-sivusta Minna Rajala

-kommentoi tämän tekstin alle, mitä odotat tai toivot tämän vuoden joululta. Kommentoi toimivalla sähköpostiosoitteella, että pystyn olemaan sinuun myöhemmin yhteydessä, jos arpaonni osuu kohdallesi

-osallistu sunnuntaihin 18.12.2016 klo 23.55 mennessä!

 

Onnea arvontaan!

Kommentit

 • Teija

  Molemmista tykätty.
  Joululta odotan ennenkaikkea yhdessäoloa ja rauhoittumista arjen keskellä.

   0
 • Minttunen

  Odotan yhdessä oloa perheen kanssa. 🙂

   0
 • MarjaKoo

  Toivon kovasti hengähdystaukoa arkeen, oltais vaan ja nautittais yhdessäolosta.

   0
 • Tiina

  Odotan että kaikki askartelut ja joulujutut olisi valmiina ja saisi alkaa nauttimaan tästä joulun odotuksesta 🙂

   0
 • Heli Heinonen

  Molemmista tykätty/seurattu.
  Joululta odotan rauhaa ja hiljentymistä.

   0
 • Anna

  Seuraan molemmissa!
  Odotan joulussa eniten että pääsen näkemään poikaystävääni ja hänen perhettään Saksassa, mutta myös suomalaista jouluruokaa 🙂

   0
 • Karoliina

  Mitä odotan? Hiljentymistä joulun sanoman äärelle ja perheen pariin, lepoa, rauhaa, hengähdystaukoa oravanpyörästä. Ylensyömistä. Raukeita, hitaita, jouluntuoksuisia aamuja. Istumista nojatuolissa kuusenkatveessa aamuyöllä, kun muut nukkuvat. Sitä, että taivas on hetken maan päällä ja arki tuntuu kaukaiselta, epätodelliseltakin. Että hetken on vain tämä hetki, tämä joulu.

   0
 • BIKKE

  Ettei tulisi aikaa syöpikselle,ettei riideltäisi ja että kaikki sapuskani onnistuisivat,ettei kissat tuhoaisi kaikkia lasisia koristeitani,ettei olis kauhea pakkanen…ohhoh..kylläpä toiveita tulisi kauhian pitkä lista 🙂 Seurailen molemmissa!

   0
 • klaara

  Toivon rauhallista yhdessäolo perheen kanssa.

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.