VALIKKO
17.12.2016 23:36

Joulukalenteri: luukku 17

 

LUUKKU 17: 3 X JOULUTUNNELMAN KOHOTTAJAA

 

Ollaanpas jo pitkällä Joulukalenterin luukuissa! Näin lähellä joulua on jo mukava hieman nostattaa joulutunnelmaa. Alla viisi suosikkiani joulutunnelman kohottamiseen:

1. Jouluelokuvat ja -sarjat: Yksin kotona 2: Eksynyt New Yorkissa, Napapiirin pikajuna, The Joulukalenteri… Elokuvat, jotka liittyvät jotenkin jouluun ja ovat sopivan kevyitä katsoa. Joulu on siitä kiva, että kerrankin on aikaa katsella elokuvia!

2. Toivontuottajien Jouluradio, joka löytyy sekä radiosta (radiotaajuudet täältä) tai sitä voi kuunnella netistä (www.jouluradio.fi). Jouluradiota löytyy vähän joka tyyliin, sillä perinteisen Jouluradion lisäksi ainakin netissä löytyvät seuraavat Jouluradio-versiot: Lasten jouluradio, Indiejoulu, Rouhea joulu, Klassinen joulu, Xmas by Jouluradio, Jazzjoulu sekä Jouluradiot ruotsin sekä viron kielelle eli Julradion sekä Jõuluraadio.

3. Kauneimmat joululaulut kirkossa. Siitä ei vaan pääse mihinkään, että yhteislauluissa on sitä jotain. Kirkot ovat usein aivan täynnä ja klassikkolauluja saa laulaa vaikka kurkkunsa käheäksi asti. Sekin on mukava, että penkkiin voi istuutua lähes millä mielellä vain ja kokea outoa yhteenkuuluvuutta tuntemattomien ihmisten kanssa, ilman, että tarvitsee vaihtaa sanaakaan. Suomalaista onnellisuutta.

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.