VALIKKO
3.12.2016 14:01

Joulukalenteri: luukku 3


img_9974_3_luukku-nro-3

LUUKKU 3: MENOVINKKI TAMPERE & JYVÄSKYLÄ

img_20161203_132339

On kolmannen Joulukalenterin luukun aika! Tällä kertaa vuorossa on menovinkkiä Tampereen sekä Jyväskylän suunnalla asuville tai siellä liikkuville.

Tampereella aukesi tänään Joulutori, joka sijaitsee Tampereen Keskustorilla. Joulutori palvelee aina 22.12 päivään asti ja sieltä löytyy pieniä joulumökkejä, joissa erilaiset yritykset myyvät jouluisia tuotteitaan. Tarjolla on mm. mehiläisvahasta tehtyjä kynttilöitä, havukransseja, puisia ruuanlaittovälineitä ja paljon muuta!

Lisänä on hyvä tunnelma, joka välittyy jouluisista lauluista, kauniista joulumökeistä, jouluvaloista sekä ihmisten hyvästä mielestä. Tori on aika pienellä alueella, joten siellä pystyy ihan vain vaikka piipahtamaan tunnelmoimassa ohikulkumatkalla.

Jyväskylässä puolestaan on tänään lauantaina 3.12 sekä huomenna sunnuntaina 4.12 Joulumarkkinat Jyväskylän Paviljongissa. Perinteiset markkinat kokoavat jälleen suuren joukon erilaisia yrityksiä jouluaiheisine tuotteineen saman katon alle. Aiempien vuosien kokemuksen perusteella myytävien tuotteiden kirjo on laaja ja varmasti löytyy moneen makuun jouluaiheisia tuotteita.

Tänä vuonna on myös mm. poniratsastusta ja -ajelua perheen pienemmille lauantaina ja sunnuntaina klo 11-14 Messuaukiolla. Lisää tietoa tämän vuoden Joulumarkkinoiden ohjelmasta löytyy heidän nettisivultaan. Joulumarkkinoille on ilmainen sisäänpääsy, mutta varaudu ottamaan mukaan käteistä, sillä kaikilla myyjillä ei ole korttikonetta. Varaudu myös väentungokseen, sillä perinteeksi muodostuneet markkinat keräävät paljon väkeä. Joulumarkkinoilla lisäksi riittää nähtävää, sillä markkina-alue on iso. Kannattaa siis asennoitua myös siihen, että kävelemään saattaa joutua paljon.

Linkki Tampereen Joulutorin nettisivuille, jossa lisää tietoa sekä aukioloajat:

http://tampereenjoulutori.fi

Linkki Jyväskylän Joulumarkkinoiden nettisivuille, jossa lisää tietoa sekä aukioloajat: http://www.jklmessut.fi/joulumarkkinat

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.