VALIKKO
15.4.2018 23:56

Kevättä ja aurinkoa

Pidentyvät aurinkoiset illat, lumesta sulaneet kadut ja muuttomatkalta palanneet linnut ovat kaikki varmoja kevään ja ei enää niin kovin kaukana siintävän kesän merkkejä. Jossakin takaraivossa perisuomalaiseen tapaan iskee ajatukset takatalvesta, jälleen yhdestä kylmästä tai vähintäänkin myöhäisestä kesästä, mutta ei anneta niiden häiritä ainakaan vielä. Ilta-aurinko jaksaa ilahduttaa, sillä se tuo niin vahvoja muistoja kesäilloista: jotenkin auringossa alkaa olla jo vähän lupausta yöttömistä öistä ja lämpimistä kesäilloista.

Tämä viikonloppu on koostunut ystävistä, pienistä koiranpennuista ja opiskeluista. Opiskeluiden osalta on vielä paljon tekemistä ennen kuin kevään opinnot ovat ainakin tältä lukukaudelta purkissa.

Toivottavasti teillä on myös ollut mukava viikonloppu ❤

Kommentit

 • Diiskuneiti

  Odotan niin innolla kesää ja eilen aloitinkin terassin puunauksen kesäkuntoon! 🙂

   0
  • Minna Rajala

   Vau, olet kyllä ollut tehokas! Puhdas terassi on kyllä huippu, sen jälkeen onkin mukava siellä viettää aikaa! Nyt vieläpä säätkin ovat hellineet, niin puunaus kannatti todellakin 🙂 Kiitos kommentistasi ja pahoittelut vastauksen viivästymisestä!

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.