VALIKKO
8.5.2016 20:10

Kevättä ja kesää

IMG_6411_pienempi

Moikka!

Jälleen on viikko vierähtänyt ja en voi kuin pahoitella, miten vähän olen pystynyt viime aikoina panostamaan tähän blogiin. Viime viikot ovat olleen hyvin työntäyteisiä, minkä lisäksi keväälle on osunut oikea tenttien suma. Muutaman viikon, todennäköisesti jo viikon jälkeen, tenttisuman pitäisi helpottaa ja blogillekin jää sen myötä enemmän aikaa. Jos teillä tulee ideoita tekstien suhteen, niitäkin voi ilman muuta laittaa kommenttien puolelle! Muutamia onkin jo tullut, niitä yritän toteuttaa tässä kesän mittaan.

Aivan ihanista ilmoista on kyllä saanut nauttia viime viikot! Tuntuu jo aivan kesältä ja mielessäni miellänkin tämän jo kesäksi, vaikka virallisesti toukokuu taitaa olla kevätkuukausi. Kumpa hyvät kelit jatkuisivat aina sinne elo-syyskuulle asti hyvinä, eikä maanviljelyssäkään tulisi katovuotta. Joskus kun hyvä kevät ennakoi sitä. Lyhyen kesän huomaa myös ihmisten vaatetuksesta, heti kun kelit lämpenevät, kaivetaan ne kesävaatteet käyttöön. Ja ihan oikein, nautitaan tästä! Kerrankin tuntuu, että on mielensäkin osalta kesätunnelmissa, usein kun kesää joutuu hetken totuttelemaan, ei kai tajua oikein, että se on oikeasti tässä ja nyt alkanut.

Mitäpä teille kuuluu? Joko olette aivan kesätunnelmissa?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.