VALIKKO
12.8.2016 22:43

Kirpputoreilta hyvää: Back to school-asu

IMG_8542_2 IMG_8573_2

Koulut ovat alkaneet jo monilla ja sääkin on samalla muuttunut syksyisemmäksi. Tuntuu siltä, aivan kuin joku olisi kääntänyt nappuaa ”syksy” samalla, kun kalenteri vaihtoi kuukautta. Viime vuonna elokuu oli vielä täysin kesäkuukausi säiden puolesta, toivottavasti näin olisi edes loppukuusta! Jokatapauksessa Kirpputorilta hyvää-sarja saa jatkoa ja esittelyyn pääsee tällä kertaa asu, joka on koostettu jälleen puoliksi kirpputorilta löytyneillä vaatteilla.

Farkut ehditte jo näkemäänkin edellisessä sarjan osassa, mutta yläosa on uusi juttu. Neule löytyi sattumalta ja vielä lempivärissäni. En juuri omista keltaisia vaatteita, sillä keltainen ei ole jotenkin toiminut minulla (tai en ole saanut sitä toimimaan). Tässä neuleessa on sopivan lämmin sävy ja keltainen ei jotenkin häirinnyt. Neule muutenkin lämmittää mukavasti, kun ilmat viilenevät ja luentosalissa on jälleen liian tehokas ilmastointi.

Mitä pidätte asusta? Todella simppeli, ehkä liiankin mätsäävä, mutta mielestäni ihan toimiva. Harvemmin käytän huulipunaa, mutta tällä kertaa tuli kokeiltua ostamaani korallista sävyä. Huulipunan sävy oli huulilla suorastaan halogeeninen, mutta yllättäen kuvissa sangen toimiva. Ota siitä sitten selvää…

Huomenna pitkä reuhkani tukkani pääsee viimein kampaajan käsittelyn alle, sillä edessä on ainakin jonkinlainen mallinmuutos. Tietysti todennäköisesti pysyn tutussa turvallisessa ja samalla omaan silmääni jo kyllästyttävässä mallissa, mutta katsotaan. Riippuu paljon myös kampaajasta, sillä jos hänelle sattuu tulemaan jokin visio sen ainaisen kerroksittain tai/ja otsatukka (been there done that… vaan sen tuhat kertaa) -ehdotuksen sijaan, olen kiinnostunut. Lyhyttä en tästä silti ole leikkaamassa pitkään aikaan, sillä pitkästä tukasta on kauan haaveiltu.

Mukavaa alkavaa viikonloppua!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.