VALIKKO
4.7.2018 14:27

Mitä festarirepustani löytyy?

Kaupallinen yhteistyö: Suomipop festivaali

Kesällä nautin eniten siitä, ettei ole välttämättä mitään tiukkoja suunnitelmia, vaan spontaaniudelle ja toisaalta myös levolle jää aikaa. Samalla koen tärkeäksi sen, että kesällä on erityisiä kohokohtia eli sellaisia mukavia tapahtumia ja suunnitelmia, joita odottaa ja joita muistella kesän jälkeenkin.

Yksi tämän kesän kohokohdista onkin Suomipop festivaali, jota odotan innolla! Suomipop festivaaleille olen jo pitkään haaveillut meneväni ja nyt viimeinkin se toteutuu: Suomipop festivaali järjestetään Jyväskylässä Lutakonaukiolla 12.-14.7.2018. Artistikattaus vaikuttaa hyvältä ja erityispisteet tulevat oman nuoruusajan nostalgiabändeille ja -artisteille: Pikku G, Nylon Beat ja Tiktak on ehdottomasti nähtävä! Tarkemman ohjelman sekä artistikattauksen voit kurkata täältä.

Samalla koen tärkeäksi sen, että kesällä on erityisiä kohokohtia eli sellaisia mukavia tapahtumia ja suunnitelmia, joita odottaa ja joita muistella kesän jälkeenkin.

Mukaan festivaaleille en halua mitään painavaa, mutta siitä huolimatta joitakin pieniä ja kevyitä tarvikkeita on hyvä olla mukana.

Mitä sitten aion pakata festarireppuuni?

Aurinkolasit ovat ehdottomat, jos sattuu olemaan aurinkoinen keli! Aurinkolasit paitsi suojaavat silmiä, tuovat eri asuihin myös kivaa lisää.

Tyhjä vesipullo. Kuulun niihin ihmisiin, jotka kuljettavat vesipulloa aina mukanaan. Janon tunne on ikävä ja tuntuu turhauttavalta ostaa uusi vesipullo janoon, jos oma täytettävä on unohtunut kotiin. Festivaaleille ei yleensä saa ottaa omaa juomapulloa mukaan, ellei kyseessä ole avaamaton 0,5 litran pullo tai pullo ole tyhjä. Aionkin ottaa oman juomapulloni mukaan tyhjänä ja täyttää sen vesipisteellä.

Käsidesi. Isoissa tapahtumissa tuntuu hyvältä, kun mukana on pieni käsidesi, jolla voi puhdistaa kädet ennen syömistä. Käsidesi ei ainakaan käsittääkseni ole vielä festareiden kiellettyjen listalla, mutta käsidesiä näppärämpi ja varmempi vaihtoehto voisi olla myös jokin ekologinen kosteuspyyhe, jolla kädet saa puhtaaksi ja meikinkin tarvittaessa korjailtua.

Korvatulpat. Olen oppinut oikeastaan nuoresta pitäen muiden esimerkkiä seuraten käyttämään korvatulppia konserteissa. Korvatulpat ovat ehdottomat, kun musiikki on kovemmalla. Samalla korvatulpat tuntuvat pehmentävän musiikin, jolloin niiden kautta kuulee mielestäni paremmin myös musiikin eri nyanssit kokonaisuutena. Tykkään eniten niistä kapeakärkisistä ja pehmeistä korvatulpista, mutta nämä kuvissa näkyvät perinteiset tolpan malliset korvatulpat käyvät myös ihan hyvin.

Sadeviitta. Festivaaleille ei yleensä saa ottaa sadevarjoja mukaan ja sateisen sään sattuessa kohdalle on hyvä, että mukana on jotakin suojaa vaatteille. Usein tulee otettua mukaan vedenpitävä takki, sillä kertakäyttöisiä tarvikkeita olen pyrkinyt vähentämään. Kuitenkin tämä lahjaksi saatu sadeviitta on kulkenut monessa mukana, vie vähän tilaa ja on kevyt kantaa.

Pähkinät. Pientä evästä on hyvä olla mukana, jos ruokailuväli kasvaa. Pähkinät eivät vie nälkää, mutta antavat hieman lisää energiaa siihen saakka, kun pääsee syömään.

Nenäliinat. Nenäliina kuuluu vakiovarusteisiini menen minne tahansa, sillä olen toisinaan melkoinen niiskuneiti.

Mitkä ovat sinun must have -asiat, jotka otat mukaan festareille? Oletko tulossa Suomipop festivaaleille?

Kommentit

 • Diiskuneiti

  Ihanat kuvat tässä postauksessa! Mulla on mukana aina pieni paketti savetteja. H&M myy sellaisia söpöjä pikku paketteja. Lisäksi ilman huulirasvaa en selviä festareista. Ihania festareita teille, olisipa kiva ollut olla mukana 🙂

   0
  • Minna Rajala

   Kiitos paljon! Savetit on kyllä kätevät ja monikäyttöiset myöskin! Huulirasva on tosi hyvä olla mukana myöskin! Kiitos, varmasti tulee kivat festarit 🙂 Harmi, ettet pääse tällä kertaa! 🙁

    0
 • Nimetön Henna

  Upeat kuvat! Mulla aina unohtuu käsidesi minne tahansa meenkin, vaikka se ois tosi kätevä pitää mukana 🙂

   0
  • Minna Rajala

   Totta, se muuten helposti unohtuu matkasta! Se on kyllä kätevä monessa eri tilanteessa, eikä vie paljoa tilaa 🙂

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.