VALIKKO
15.5.2016 18:23

Mökkiviikonloppu

IMG_6493_2IMG_6497_2 IMG_6496_3

Tämän viikonlopun jälkeen tuntuu, että töihin palaa huomenna harvinaisen levännyt työntekijä. Levännyt niin henkisesti kuin fyysisestikin. Viikko oli todella tiukka, yöunet jäivät monena yönä vähiin ja viikonlopun suunnitelmatkin vaihtuivat uusiksi moneen otteeseen. Viikon kruunasi kuitenkin mökkiviikonloppu luonnon helmassa pienellä polttariporukallamme. Hyvä ystäväni menee kesäkuussa naimisiin ja olikin kunnia päästä hänen polttareihinsa.

On kummallista, miten ihmiskemiat toimivat. Joidenkin kanssa synkkaa heti, joidenkin kanssa saman aaltopituuden löytäminen vie aikaa ja joidenkin kanssa ei vain synkkaa ollenkaan tai todella vähän. Kaveriporukkamme kohdalla on synkannut heti, joskin kukaan ei varmastikaan alussa arvannut, miten tärkeä porukka tästä loppujen lopuksi oikein tulisi. Parhaimmat ihmissuhteet ovatkin ehkä juuri niitä, joiden kanssa voi jatkaa siitä, mihin aiemmin on jääty. Tässä on käynyt juuri niin. Joskin puheenaiheet ovat muuttuneet ja tietyllä tapaa kasvaneet vuosien varrella: jos joskus arkipäivän ovat täyttäneet keskustelut ratsastuksesta, lukiokursseista, opiskeluarjesta ja toki niistä syvällisemmistäkin jutuista, on nykyisin keskustelun aiheena mm. asuntolainat, lainojen korot, autohuollot ja remontit. Aikuistuminenko?

Ystäväporukkamme illanviettotapoihin kuuluu mm. se, että ruokaa riittää, joten ruoka ja syötävät herkut eivät tosiaan päässeet loppumaan tälläkään kertaa. Muutenkin täytyy vuodesta toiseen ihailla tämän ystäväporukan toimivuutta, sillä jokaisella tuntuu olevan se oma paikkansa ryhmässä ja siitä huolimatta kaikilla on tilaa olla täysin oma itsensä. Kaikki ovat sopivan joustavia, mikä tosin joskus tekee päätöksenteosta vaikeaakin. Ennen kaikkea meillä on hauskaa yhdessä. Oli ihana päivittää kuulumiset itse kultakin ja samalla fiilistellä tulevia hääjuhlia. Luonto, mökillä olo ja hyvät ystävät tekevät tosiaan tehtävänsä ja huh, miten rentoutunut olo onkaan nyt huolimatta rankasta viikosta. Joskin arkeen palaaminen on välillä haikeaa mukavan viikonlopun jälkeen, mutta kyllä noita arkielämän keidashetkiä vain tarvitsee!

Leppoisaa sunnuntai-iltaa kaikille!

Ps. Ylimmässä kuvassa skoolaamme Pommacilla, ystäväporukkamme kun on siitä erikoinen, että kukaan meistä ei erityisemmin alkoholista välitä.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.