VALIKKO
22.3.2018 23:26

Naisten messut -arvonnan voittajat!

Kaupallinen yhteistyö: Solidantic

Naisten messujen arvonnan voittajat on nyt arvottu ja voittajat ovat…

…Katariina ja Terhi!

Onnittelut molemmille! Molemmat voittavat kaksi lippua Naisten messuille, jotka pidetään Tampereella 24.-25.3.2018. Voittajiin on otettu yhteyttä sähköpostitse.

Suuri kiitos vielä kaikille arvontaan osallistuneille, teitä oli upea määrä ja perustelut olivat sydäntä lämmittäviä! Vaikka onnetar ei tällä kertaa olisi suosinutkaan tai arvonta olisi mennyt kokonaan ohitse, kannattaa ehdottomasti suunnata Tiketin verkkokauppaan tai tapahtumapäivänä paikan päälle ja ostaa liput messuille! Tiketin verkkokaupasta liput saa ennakkoon hintaan 11,50 € ja puolestaan paikan päältä ostettaessa hinta on 12 € eli todella edulliset ja laadukkaat hemmottelumessut ovat kyseessä.

Tarkempia tietoja Naisten messuista olen koonnut aiempaan blogipostaukseeni, joka löytyy täältä. Linkin takaa löytyy esimerkiksi tapahtuman ohjelma sekä vinkit tapahtumapaikalle tuloon autolla tai linja-autolla. Tapahtuman viralliset nettisivut löydät täältä.

Kiitos vielä kerran kaikille arvontaan osallistuneille ja yhteistyökumppani Solidanticille arvontaan lahjoitetuista lipuista ❤

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.