VALIKKO
8.9.2016 18:37

Pieni lukunurkkaus

img_8945_2 img_8942_2

Yksi lempipaikoistani meidän kodissamme on ehdottomasti olohuoneen sohvan nurkkaus. Nurkkauksessa on mukava lueskella, katsoa lempi tv-sarjoja tai opiskella. Valaisinta olin ihastellut jo viime vuonna, mutta en sitä raaskinut silloin ostaa. Kun Anttilalla alkoi konkurssimyynti, oli kirjaimellisesti viimeinen mahdollisuus ostaa valaisin, sillä Anno-merkin tuotteita ei taida enää olla myynnissä missään (vai onko?). Joka tapauksessa miehen hyväksyneen lausunnan jälkeen kipitin kotiin valaisinpaketti kainalossa materialismionnesta soikeana. Se on niin kaunis, kuin valaisin voi jonkun mielestä olla! Sopivan simppeli ja muistuttaa kivalla tavalla valokuvauksessa käytettäviä kohdevalaisimia. Joskin valaisuteho ei taida ihan täysin riittää sellaiseen tarkoitukseen, vaikka osittain kuvaamiseenkin tätä kaavailin.

Sisustusväreistä voi huomata, että neutraalilla linjalla mennään. Värit ovat ihania, mutta värikkäisiin yksityiskohtiin sisustuksessa yleensä myös kyllästyn. Vaalea on siitä ihana, että siihen en samalla tavalla kyllästy ja samalla värimaailma rauhoittaa. Todennäköisesti jotakin väriä tai muuta särmää sisustukseen on kuitenkin tulossa, kunhan saadaan asunto muuten valmiiksi viimeistenkin muuttoromppeiden tieltä. Mutta mitäs pidätte lukunurkkauksesta? Löytyykö teidän kodeistanne lukunurkkauksia?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.