VALIKKO
13.3.2016 22:10

Talven viimeinen?

IMG_4858_2

IMG_4863_2IMG_4876_2

Viikko sitten käytiin hyvän ystäväni kanssa laskettelemassa Lahden Messilässä. Edellisestä laskettelureissusta on kulunut varmastikin se pari vuotta ja oli se sen verran arvokasta puuhaa, että taitaa mennä toinen kaksi vuotta ennen seuraavaa reissua… Toivottavasti ei kuitenkaan! Äkkiä keventynyt pankkitili kuitenkin unohtui, kun päästiin rinteeseen laskemaan. Ensimmäiset laskut menivät tauon jälkeen huteralla tyylillä ja selässä olevan repun painoon totutellessa, mutta äkkiä sekin unohtui! Meillä molemmilla oli ihan älyttömän hauskaa!

IMG_4882_2

IMG_4893_2

IMG_4886_2

IMG_4883_2IMG_4905_2

Hyppyreihin ei sentään uskallettu, meikäläisellä saattaisi olla katkenneet luun sen jälkeen! Ihmisen lihasmuisti on kyllä erikoinen, kun tauonkin jälkeen äkkiä muistuu mieleen, miten kaikki tapahtuikaan ja menikään. Huvittavinta oli, kun kaakaotauon jälkeen jatkettiin rinteitä kohti ja yritin ährätä monoja suksiin kiinni. Olin täysin varma, että vuokramonojen ollessa kyseessä huono kiinnittyminen johtui nimenomaan siitä. Loppujen lopuksi, ystävällisen sivustaseuraajan avustuksella selvisi todellinen syy eli lumikertymät monojen pohjissa. Ehkä tämä ”aloittelijan moka” menee tällaisen sunnuntailaskijan piikkiin, ei aina voi muistaa kaikkea tauon jälkeen?

Ja tietenkin urheiluviikonloppuun kuuluu keskeisesti myös urheilijan eväät, mistä esimerkkejä näette seuraavien kuvamaistiaisten muodossa. Ben&Jerry´s saa kyllä pisteet täältä kotiin (eikä ole maksettu mainos tämäkään), sillä katsokaa, miten piripintaan jäätelöä on purkissa! Tiedättekö sen tunteen, kun ostatte jotain esim. pakkauskaasuun pakattua syötävää ja kotona havaitsette, että pussi olikin puoliksi täysi ja toisen puolikkaan täytti se kaasu? Jäätelön tapauksessa tietenkään kyse ei ole kaasusta, mutta purkki voisi hyvin olla myös täytetty 3/4 verran.

IMG_4855_2

 

IMG_4856_2

Tässä tekstissä ei nyt tainnut olla päätä eikä häntää, mutta välillä näinkin! Leppoisaa sunnuntai-iltaa ja mukavaa pian alkavaa viikkoa kaikille!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.