VALIKKO
19.6.2016 14:09

Tampereen yllä

IMG_6965_2 IMG_7005_2

IMG_7009_2IMG_7006_2

Kesä tuntuu menevän niin nopeasti. Vastahan se alkoi ja nyt ollaan menty jo kesäkuun puolivälin yli! Palataan hetkeksi vielä kesäkuun alkuun, jolloin juhlistimme ystäväni erästä tärkeää päivää jälkikäteen Tampereen yllä. Näsineulassa olin toki käynyt aiemminkin, mutta koska siitä oli aikaa kulunut runsaasti, olin reissusta todella innoissani. Ystäväni kanssa olimme jo aiemmin puhuneet siitä, että olisipa kiva käydä yhdessä Näsineulassa. Ystävälleni kun Näsineula puolestaan oli vieraampi, sillä hän ei ollut siellä aiemmin käynyt. Juhlapäivä olikin hyvä syy korkata Näsineula!

Kun saavuimme paikalle, oli iltapäivän aurinko yllämme. Näsineulassa viihdyimme lopulta niin pitkään, että ilta-aurinko alkoi jo laskea ja vau mitkä maisemat olivat koko tuon ajan. Jos piipahdatte Tampereella tai esimerkiksi Särkänniemessä, suosittelen käymään Näsineulassa. Paikasta löytyy myös jäätelökahvila sekä fine dining-henkinen ravintola, jos syötävää tai juotavaa haluaa nauttia yläilmoissa. Näsineula pyörii hiljalleen ympäri ja siellä pääsee todella näkemään Tamperetta joka suuntaan, vaikka istuisi paikallaankin. Näsineula onkin erinomainen vaihtoehto Tampereen ihailuun kaupungin yllä ja edullinen sellainen. Sisäänpääsy kustantaa 5 euroa, mutta esimerkiksi syömään meneviltä erillistä maksua ei käsittääkseni peritä ollenkaan, jäätelökahvilaan menosta en tiedä erikseen. Erillistä sisäänpääsymaksua ei myöskään peritä, jos on ostanut mm. huvipuistolaitteisiin sisäänpääsyn oikeuttavan Elämysrannekkeen. Jos siis maisemien tai kaupungin ihailu kiinnostaa, on Näsineula siihen yksi erinomainen vaihtoehto. Aukioloajat kannattaa tarkistaa etukäteen, ettei mene paikan päälle turhaan.

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.