VALIKKO
10.4.2016 23:07

Tuoreen viikon kynnyksellä

IMG_5444_3

Pikaiset heipat ennen uuden ja tuoreen viikon alkua. Viikko on ollut superkiireinen tai sitten olen vain tehnyt siitä sellaisen. Joka tapauksessa viikon sisällä on käväisty Tukholmassa risteilyllä ”järjestöporukan” kanssa, suoritettu viimeinen osa muutosta (viimeinkin uudessa kodissa!), siivottu vanha asunto lähes kokonaan tip top-kuntoon ja juhlittu ystävän valmistujaisia. Onneksi tuleva viikko on ihanan tavallinen, vaikka pientä puuhasteltavaa riittää sielläkin. Omassa arjessa kun tulee reissattua suhteellisen paljon, osaa arvostaa niitä tavallisia viikkoja ja sitä tavallista arkea, kun ei tarvitsekaan lähteä minnekään, vaan voi hyödyntää aikansa muutoin.

Tentteihin lukemisen rinnalla olen lukenut nyt pinnalla olevaa KonMaria koskevaa kirjaa siivouksesta. Olen kyllä tunnistanut itseni siitä jo monesta kohdin! Yllätyin, miten hyvä kirja onkaan kyseessä, vaikka hypetystä siitä onkin ollut, jossain määrin ehkä jopa liikaakin. Joka tapauksessa pian pääsen viemään oppeja käytäntöön, sillä muutossa paljastuneesta tavaramäärästä päätellen materiaalinen omaisuus ei ole ainakaan vähentynyt sitten viime muuton. Täälläkin voisin avata hieman kirjan tuomia oivalluksia lähiaikoina, sillä sitä kirja on todella tarjonnut ja lähipiirini on jo saanut riittämin kuulla tätä toisenlaisen siivouksen ilosanomaa. Palaillaan myöhemmin asiaan, oikein mukavaa pian alkavaa viikkoa kaikille!

Kommentit

 • Itsekin luin KonMarin vasta nyt, mutta ehkä en ihan somemuodin edelläkävijä ole muutenkaan. 🙂 Mutta mielenkiintoinen kirja toden totta!

  Olen aiemmin karsinut niin paljon tavaraa, että kuvittelin olevani jo puhtaita tasoilla, mutta ei, vielä vaan kerääntyy pinoja ja kasoja. Otan ehkä vielä yhden kevätsiivousspurtin lähiaikoina ja kuten Konmarissa luvataan, se on viimeinen kerta. Saas nähdä, miten käy.

  Anne // Retkeilyblogi Rinkkaputki
  #rinkkaputki #polkuhaaste

   0
  • Minna Rajala

   Kiitos kommentista! KonMarissa parasta taitaa olla juuri ajatus siitä, että projekti täytyy kokonaisuudessaan käydä läpi vain kerran. Yllättävän helposti sitä kertyy pinoja ja kasoja ”myöhemmin” läpi käytäväksi. Kerro toki, miten projekti onnistuu!

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.