VALIKKO
17.1.2017 22:12

Voita häämessuliput!

Kaupallinen yhteistyö: Suomen häämessut

Viime vuonna en ollut vielä valmis päästämään irti häähumusta ja kirjoittelinkin häävinkkisarjaa sekä vierailin Suomen häämessuilla ensimmäistä kertaa. Kuvasaldoa viime vuoden messujen upeasta hääshowsta voitte katsoa täältä. Tänä vuonna sain ilokseni mahdollisuuden arpoa teille pari lippua häämessuille Jyväskylään tulevana lauantaina 21.1.2017.

Häämessut ovat häitään suunnitteleville todella hyvä tilaisuus tutustua paikallisiin palveluntarjoajiin ja saada inspiraatiota sekä käytännön vinkkejä. Kuitenkin häämessut eivät ole ainoastaan häitä suunnittelevien yksinoikeus. Päinvastoin messuille on ihana tulla fiilistelemään häätunnelmaa, ihailemaan toistaan kauniimpia hääpukuja sekä kuulemaan erilaisia ammattilaisten vinkkejä esimerkiksi kauneuteen liittyen. Häämessuilla oli ainakin viime vuonna todella hyvin edustettuna myös komeampi sukupuoli, joten ei pelkoa miehet, teitä on siellä paljon muitakin. Häämessut eivät ole siis ”vain naisten juttu”!

Arvontaohjeet:

Tänä vuonna arvon yhden lippupaketin, joka sisältää kaksi lippua Suomen häämessuille Jyväskylään. Messut pidetään Jyväskylän Paviljongissa lauantaina 21.1.2017 klo 10-16. Tarkemman messuohjelman sekä näytteilleasettelijat löydät täältä.

♥ Kommentoi, miksi haluaisit päästä häämessuille ja kenet ottaisit mukaan. Kommentoithan toimivalla sähköpostiosoitteella, että pystyn ottamaan sinuun myöhemmin yhteyttä. Voit myös käydä tykkäämässä Suomen häämessujen Facebook-sivusta tai Insagram-tilistä.

♥ Arvonta suoritetaan to 19.1.2017 klo 22, jonka jälkeen voittajaan ollaan yhteydessä. Tarkkailkaahan siis sähköpostejanne sekä perjantaina että lauantaina! Jos voittajaan ei saada yhteyttä perjantaina klo 24 mennessä, arvotaan tarvittaessa uusi voittaja.

♥ Tällä kertaa lippuja ei valitettavasti voida postittaa, sillä messuihin on enää vain vähän aikaa jäljellä. Postittamisen sijaan liput saa minulta suoraan joko perjantaina 20.1 Jyväskylän keskustasta sovitusti tai messupäivänä lauantaina 21.1 Paviljongista messujen ovilta. Tarkempi ajankohta ym. sovitaan voittajan kanssa.

♥ Onnea matkaan!

Kommentit

 • Tanja

  Kovasti tekisi mieli messuilemaan, sillä omiin häihin on vielä paljon asioita päättämättä ja hankkimatta. Seuraksi ottaisin kaasoni.

   0
 • Johanna

  Menisin mielelläni ystäväni kassa messuille, hänen häitään tässä aletaan suunnitella ja ideoita palloitellaan vielä moneen suuntaan.

   0
 • Hilma

  Ystävän kanssa! Häämessuilla on vaan niin ihanaa!

   0
 • Rosa

  Poikaystäväni kanssa…. josko hän saisi vähän potkua tähän ”nimettömäni kaipaa sormusta” veisuun mitä olen jo kauan, krhm, ”vitsillä” heittänyt… 😀

   0
 • Elina

  Omat häät on suunnitteilla syksyksi. Seuraksi lähtisi kaverini, jolla on myöskin häät tulossa alkusyksystä.

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.