VALIKKO
7.8.2016 21:47

Vuosipäivä

IMG_8358

Kuva: Teemu Rajala

IMG_8359_2 IMG_8375_2 IMG_8385_2 IMG_8395_2

Tuntuu aika uskomattomalta ajatukselta, että pian on jo lähes vuosi siitä, kun meille soi hääkellot ja sanoimme toisillemme tahdon. Vuosi sitten oli vielä viimeiset hääjärjestelyt menossa, suunnittelut, häämekon sovitukset, asioiden varmistelut ja ties mitkä! Vuoden aikana ollaan muutettu, opittu toisistamme hurjan paljon enemmän erityisesti arjen tasolla ja ties mitä. Koska vuosipäivän viettämisestä, kuten myös viettämättä jättämisestä, tulee helposti tapa, päätimme juhlistaa ensimmäistä lähestyvää hääpäiväämme eli pumpulihäitä. Ei ole mikään itsestäänselvyys, että on jälleen vuosi jatkettu yhdessä eteenpäin, tällä kertaa avioliitossa, joten kyllähän siinä on syytä juhlaankin. Ja kun aiemmat seurustelun ja kihlauksen merkkipäivät ovat jääneet sen erityisemmin juhlistamatta, haluan pitää näistä häiden vuosipäivistä kiinni.

Juhlapaikaksi valikoitui Stefan´s Steakhouse Tampereen Kehräsaaressa, sillä olimme saaneet kyseiseen ravintolaan lahjakortin ja sen umpeutumispäivä lähestyi lähestymistään. Vaikka hääpäivään on aikaa vielä reilu viikko, lahjakortti tuntui sen verran spesiaalilta, että se oli hääpäivän juhlistamiseen oikein sopiva, vaikka ennakkoon juhlistimmekin. Kiitos vain sinulle/teille lahjakortin takana, jotka tämänkin kokemuksen meille mahdollistit(te)!

Molemmat otimme kunnolliset pihvit, sillä ravintola on niistä tunnettu. Lisukkeiksi otimme molemmat parmesaanilla maustettuja maalaisranskalaisia ja oli kyllä hyvää sekä täyttävää! Varmasti sekin, että kun käy niin harvoin ulkona syömässä, tuntuu tällaiset hetket vieläkin erityisemmiltä. Ja kiitos lahjakortin, tulimme molemmat valinneeksi ehkä vähän parempaa, kuin mitä normaalisti olisimme valinneet. Miljöö oli myöskin mitä hienoin, kun Tammerkoski virtasi vieressä ja terassilla kelpasi istuskella hyvällä säällä. Arjen pieniä luksushetkiä, jotka varmasti painuvat mieleen.

Alkuviikosta luvassa on tarkempaa asukuvaa, sillä halusin tämän julkaisun säästää tällä kertaa pelkästään näille fiilistelykuville.

Ps. Jos huomenna satutte olemaan tv-ruutujen läheisyydessä, suosittelen valitsemaan kanavaksi YleFem ja seuraamaan suomalaisen kenttäratsastajan Elmo Jankarin suoritusta maasto-osuudella. Maasto-osuus alkaa klo 16 ja on varmasti mielenkiintoista seurattavaa, vaikkei ratsastuksesta paljoa tietäisikään. Huh, jännittävät paikat!

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.