VALIKKO
10.8.2016 10:00

Vuosipäivän asu

IMG_8446_2

Kuva: Teemu Rajala

Tai no, eihän se tosiaan tarkka vuosipäivä ollut, vaan pikemminkin päivä, jolloin käytiin juhlistamassa tulevaa vuosipäivää häälahjakortin turvin. Olen aina tykännyt katsella asukuvia ja kun kerrankin osui päälle mielestäni suht kiva asu kyseiselle päivälle, päätin sen jakaa teillekin! Kyseessä on yhdistelmä, jota en olisi normaalisti yhdistänyt keskenään, mutta asuhan toimi tosi kivasti! Juhlava yläosa ja asusteet yhdistettynä rennompaan farkkuliiviin ja farkkuihin toivat asuun sopivasti rentoutta ja kuitenkin ripauksen hieman fiinimpää. Itseasiassa vahingossa tulin samalla jatkaneeni Kirpputoreilta hyvää -sarjaani (keksinpä vihdoin nimen!), sillä asu on toteutettu puoliksi kirpputoreilta löytyneiltä ja puoleksi kaupasta ihan uutena ostettuilla vaatteilla. Aiemman osan kirpparisarjasta löydät täältä.

IMG_8445_2

Kuva: Teemu Rajala

 Toppi, laukku ja ballerinat: New Look

Farkkuliivi: Tommy Hilfiger, kirpputorilöytö

Farkut: Cubus, kirpputorilöytö

Juhlavampana yläosana toimi aikoinaan Brysselistä ostamani pitkhelmainen toppi. Toppi on matkannut mukanani monet muutot tämän jälkeen, mutta sitä olen säästellyt harvoihin valittuihin tilaisuuksiin. Joskus maku muuttuu vuosien varrella, mutta tästä tykkään yhäkin todella paljon. Se on jäänyt vain vähemmälle käytölle, sillä en ole löytänyt juuri mitään ”uutta” yhdisteltävää sen kanssa, joka toimisi omasta mielestäni riittävän hyvin.

Laukku sekä ballerinat ovat molemmat myöskin Brysselin löytöjä. Brysselissä hetken asuessani ihastuin totaalisesti New Look-liikeeseen, joka ehkä vastaisi Vero Modaa tms. Suomessa. Sieltä tuli hamstrattua useita koruja, vaatteita ja ballerinoja. Ballerinat kyseinen liike nimittäin osaa, sillä lähes kaikissa oli jotain spesiaalia, kun Suomessa törmää pääasiassa melko koruttomiin ja tavallisiin ballerinoihin. Tulipas karu yleistys ja varmasti Suomesta löytyy poikkeuksia runsaastikin, mutta tätä mieltä itse olen.

IMG_8452_2

Farkkuliivi ja farkut ovat molemmat kirpputorilöytöjä Tampereelta. Molemmat uudenveroisessa kunnossa, farkkuliivin löysin viime vuonna loppukesästä ja farkut puolestaan tänä kesänä. Farkkukankaiden sävy ei ole aivan täysin samaa, mutta omaan silmääni sävyero ei ole mitenkään silmiinpistävä: toppi tosiaan katkaisee farkkulinjan ja koska farkkumateriaalit eivät pääse rinnakkain, ei sävyeroa juurikaan huomaa. Halukkaat voivat jälleen arvailla näiden kirpputorilöytöjen suunnilleen -hintoja kommenttiboksin puolella. Rehellisyyden nimissä farkkuliivin tarkkaa hintaa en tosin enää muista, mutta suunnilleen-hinta on mielessä siitäkin. Farkkujen hinta sen sijaan on muistissa, sillä ostotapahtumasta ei ole aikaa kuin muutama kuukausi. Hyvä säästövinkki muuten penninvenyttäjille hyödyntää kirpputoreja, joskin helmien löytäminen onkin joskus pitkäkestoinen projekti.

Asu tulikinkuvien puolesta hieman osissa, mutta toivottavasti saitte jonkinlaisen käsityksen kokonaisuudesta. Mitä piditte asusta? Onko tällaiset ”asupostaukset” kivoja jatkossakin?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.