VALIKKO
21.9.2016 13:34

What´s up lately

img_8978_2

Blogissa on ollut hiljaista viimeiset pari viikkoa. Ahkera päivittäminen on blogien elinehto, mutta en ole saanut uutta materiaalia aikaiseksi. En ole ehtinyt. Meillä alkoi uusi kurssi yliopistossa ja kehoitettiin tekemään mahdollisimman löysä syksy kurssin suuren työmäärän takia. Löysään syksyyn ei ainakaan itsellä ole mahdollisuutta ja kurssin suuri työmäärä todellakin yllätti. Jos viime keväänä pääsin helpolla (hieman liioitellen), käymällä luennoilla silloin tällöin, opiskelemalla itsenäisesti jonkin verran ja tekemällä tehtäviä harvakseltaan, on tämän kurssin työmäärä karkeasti heitettynä nelinkertainen useampaan muuhun kurssiin verrattuna. Kertoo ehkä jotain se, että viime viikolla käytin pelkästään demotehtäviin yli 10 tuntia. Yhtenä yönä valvoin aamu-kolmeen ehtiäkseni ratkoa tehtävää, joka ei ottanut onnistuakseen. Seuraavana iltapäivänä otin pienet torkut ja heräsin neljä tuntia myöhemmin illalla. ”Jaksaa taas koodata koko yön”, totesi mies tähän lakonisesti. Oh yes, tähän on tultu.

Kun tähän yhtälöön yhdistää työt, välimatkat, luennot, pakolliset vastuut ja muutamat muutkin kurssit, ei ole tarvinnut miettiä, mitä puuhaa vapaa-ajalla, kun sitä ei ole. Eikä listauksessa ole vielä edes kurssiin liittyvää harjoitustyötä, joka on kuulemma työläs sekin. Huh! Tosin itsepähän olen tämän tieni valinnut, ainakin osittain. Ehkä vielä joskus kiitän itseäni siitä, että selvitin tämän syksyn kurssit edes jotenkin kunnialla läpi, mutta tällä hetkellä sitä toivoisi lähinnä olevansa se luentosalissa edessä istuva tyyppi, joka tekee tehtävät tunnissa.

img_8970_2

Onneksi tätä ei voi jatkua ikuisesti ja viimeistään jouluna pitäisi olla selvemmillä vesillä. Sitä ennen yritän aktivoitua tämän bloginkin suhteen enemmän, sillä nautin tämän tekemisestä älyttömästi! Ja samalla toivon ymmärrystä, ettei tekstien julkaisemisen tahti välttämättä yllä aina siihen, mitä toivoisi. Tällä viikolla on tulossa teille kuitenkin kiva blogiyhteistyö alekoodin kera, joten pysykäähän kuulolla!

Ps. Jyväskylän lähiseudulla asuville on tulossa myös mieluisaa puuhaa, kun Jyväskylän neljäs blogikirppis pärähtää käyntiin! Blogikirppis on Jyväskylän aikuisopiston yhteistyössä järjestämä ja kirppispaikkana toimii Jyväskylässä Harjun oppilaitoskiinteistö osoitteessa Sepänkatu 3. Paikalla on runsaasti bloggaajia (ks. listaus alempana) ja kahvio, josta voi ostaa mieluisaa vatsantäytettä. Suosittelen ehdottomasti menemään, nappaamaan vaikka kahvin paikan kahviosta ja kiertelemään, jos sattuisi tekemään hyviä kirppislöytöjä. Kirsikkana kakun päällä pääsee tietenkin näkemään bloggaajia livenä ja juttelemaan heidän kanssaan. Paikalla on myös useita Jyväskylän aikuisopistossa opiskelevia mm. kahviossa palvelemassa, jotka varmasti osaavat kertoa lisää opiskelusta aikuisopistossa.

Harmillisesti itse en pääse osallistumaan tapahtumaan tällä kertaa.

Bloggaajakirppiksellä mukana olevat bloginpitäjät:

Annukan aurinkoiset

Anypauline

Avec Ave

Kotitalosta

Kuiskauksia

Laura Adalmiina

Littlebigthings

Maitokahviperhonen

Mimosan kotona

Minishow

Minna bakes

Modernisti kodikas

Paluumuuttaja

Pilkkeitä

Skandilinjalla

Stay fresh

#vainanettejutut

Valkoisen vuoren rinteillä

 

Kommentit

 • Anniina

  Voi ei, tsemppiä kiireeseen! Kuulostaa kyllä melko tutulta. Oma vikahan se on, mutta joskus on vaikea arvioida mihin kaikkeen repeää. Itsellänikin blogi on jäänyt vähän hunningolle tässä opintojen taas alettua. Ihana tuo kuva susta 🙂

   0
  • Minna Rajala

   Kiitos Anniina tsempeistä! Sehän se, kun menee liian moneen mukaan, tulee elämä vähän liiankin kiireiseksi välillä… Etenkin jos on muutakin. Ehkä me molemmat saadaan hieman ryhdistäydyttyä blogin suhteen 🙂 Tosin mun mielestä sun blogisi ei ole ollenkaan ollut hunningolla! 😀 Kiitos.

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.