VALIKKO
14.2.2018 14:26

Ystävänpäivän kunniaksi: 14 tapaa ilahduttaa ystävää

Ystävänpäivänä on mukava huomioida toista ja tehdä yhdessä jotakin mieluista. On ihana nähdä hyvää ystävää hyvän syyn takia tai syventää orastavaa ystävyyssuhdetta. Toisinaan ideat ovat kuitenkin vähissä ja sellaisia tilanteita helpottamaan päätin listata napakan 20 ehdotuslistauksen, josta voi poimia mieluisimmat vinkit ystävänpäivän viettoon tai ihan jokapäiväiseen arkeen.

 

14 vinkkiä, jolla voi ilahduttaa ystävää:

1. Kerro ystävällesi kolme eri esimerkkiä, missä ystäväsi on ollut korvaamaton. Toteutuksen voi tehdä mahdollisuuksien mukaan esimerkiksi kasvotusten, soittamalla tai vaikka runon muodossa.

2. Vie ystäväsi kahville ja tarjoa kahvit herkullisen syötävän kera.

3. Vie ystäväsi elokuviin tai katsokaa jokin teitä molempia kiinnostava elokuva kotona. Hyvien eväiden kanssa totta kai!

4. Valmista ystävällesi maittava illallinen tai iltapala.

5. Osta ystävällesi kukkia. Kuka sanoi, että kukkia voi viedä vain mies ja vain romanttisessa mielessä? Kukat ilahduttavat myös ystävää!

6. Sopikaa molemmille sopiva hetki ja menkää yhdessä rauhalliselle kävelylle.

7. Jos teillä on enemmän välimatkaa, sopikaa ystävän kanssa jokin molemmille sopiva hetki ja soita ystävällesi kysyäksesi kuulumisia. Voitte halutessanne mennä molemmat kävelylle ja kertoa kuulumisia samalla.

8. Kutsu ystäväsi kylään ja tehkää yhdessä jotain, mistä molemmat pidätte tai mikä tuntuu erityiseltä: pelatkaa vaikka lautapeliä pitkästä aikaa tai tehkää kasvonaamiot.

9. Jos pidätte ystäväsi kanssa liikunnasta, lähtekää yhdessä hiihtämään, kuntosalille, uimaan tai vaikka kokeilemaan seinäkiipeilyä.

 

10. Leipokaa yhdessä jotakin herkullista ja koristelkaa ystävänpäivään sopivasti.

11. Suunnitelkaa jokin yhteinen päivä tulevaisuuteen, jolloin menette esimerkiksi yhdessä konserttiin, museoon, toiselle paikkakunnalle kylpylään tai vaeltamaan. Silloin on jotakin, mitä odottaa ja ystävänpäivä saa ikäänkuin jatkoa.

12. Kutsukaa extempore koko ystäväporukka kylään tai kutsukaa ystäviänne, jotka eivät vielä entuudestaan tunne toisianne ja tutustukaa sitä kautta uusiin ihmisiin. Viettäkää rento ilta hyvän ruuan ystäväporukkanne kesken. Tai jos kutsuitte ystäviänne, jotka eivät vielä tunne toisiaan, tutustukaa rauhassa hyvän ruuan äärellä tai vaikka lautapelejä pelaten.

13. Tehkää yhdessä omat unelmakartat ja keskustelkaa unelmista sekä asioista, joita haluat saavuttaa.

14. Viettäkää rentouttava saunailta tai käpertykää vaikka sohvalle lämpimien vilttien ja maistuvan kaakaon äärelle ja jakakaa kuulumisia, ajatuksia ja haaveita.

 

Toivottavasti vinkeistä löytyi mieluisia tai omaan arkeen paremmin kehitettäviä.

Hyvää ystävänpäivää kaikille! ❤

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.